detector.media
26.04.2012 10:20
Журналістів не пускають до ложі преси ВР на вимогу фракцій більшості (ДОКУМЕНТ)
Відповідне розпорядження віддав Володимир Литвин

Журналістів не пускають до ложі преси у Верховній Раді - вхід зачинено на ключ. Про це повідомила парламентський кореспондент СТБ у Верховній Раді Ольга Червакова.

 

Як стало відомо Ользі Черваковій, відповідне розпорядження віддав голова Верховної Ради Володимир Литвин на прохання лідерів проурядових фракцій. За її словами, вчора 25 квітня, голова депутатської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова депутатської групи «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков, голова депутатської фракції Народної партії Ігор Шаров і голова депутатської фракції КПУ Петро Симоненко звернулися  з листом до Володимира Литвина відповідного змісту.

 

«24 квітня народними депутатами України фракцій «Блок Юлії Тимошенко - «Батьківщина» та блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» було заблоковано парламентську трибуну, що унеможливлює проведення пленарних засідань Верховної Ради України. У зв'язку з цим просимо дати доручення Апарату Верховної Ради України заборонити доступ до балконів сесійного залу парламенту (3-ій поверх) у дні пленарних засідань Верховної Ради України, коли проведення таких засідань унеможливлено через їх блокування», - цитує лист Ольга Червакова.

 

 

 

 

 

 Ложа преси пуста

 

Фото - народного депутата Лесі Оробець

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY