detector.media
18.04.2012 20:00
Ролик «України» переміг на фестивалі в Нью Йорку (ВІДЕО)
Здобув «срібло» в категорії «Промо спортивної програми»

Проморолик «Футбол у космосі» програми «Футбольний вікенд» отримав «срібло» на New York Festivals International Television & Film Awards (Нью Йорк, США) в категорії «Промо спортивної програми». Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

 

За словами Роуз Андерсон, виконавчого директора конкурсу, конкуренція серед номінантів була дуже сильною: «Різноманітність, глибина і масштаб представлених робіт є доказом того, що досконалість не знає меж». Цього року за нагороди в конкурсі змагалися представники телевізійної та кіноіндустрії з понад 40 країн. Канал «Україна» став єдиним фіналістом серед українських телеканалів.

 

Крім роботи «України» в номінації «Промо спортивної програми» були представлені роботи таких телеканалів, як HBO, ESPN і Showtime Networks, Inc.

 

Ролик «Футбол у космосі» був розроблений командою телеканалу. Креативний продюсер- Світлана Бережна, креативний директор та автор ідеї - Роман Шома, дизайнер - Віктор Вітюк , режисер - Іван Барабанщиков , звукорежисери - Сергій Лисов та Олександр Гаврилов , виконавчий продюсер - Світлана Вишневська.

 

Як пише прес-служба, ідея ролика «Футбол у космосі» полягає в тому, щоб показати глядачам, що світ футболу безмежний, як космос. За сюжетом, два космонавти на Місяці грають у футбол і дивляться спортивну програму «Футбольний вікенд».

 

«Ця робота - наш перший досвід участі в рекламних фестивалях подібного рівня. Ця нагорода - заслуга команди креативних професіоналів каналу "Україна". У співробітників ми дуже цінуємо творчість та інноваційність і докладаємо всіх зусиль для розвитку цих якостей. Ми дуже раді, що наші старання приносять такі прекрасні результати», - зазначила Світлана Бережна, керівник відділу анонсування та оформлення ефіру телеканалу «Україна».

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY