«Сьогодні Мультимедіа» відроджує газету «Вечерком»

6 Квітня 2012
7694
6 Квітня 2012
10:32

«Сьогодні Мультимедіа» відроджує газету «Вечерком»

7694
У платному сегменті
«Сьогодні Мультимедіа» відроджує газету «Вечерком»

Медіахолдинг «Сьогодні Мультимедіа» з 6 квітня 2012 відновлює випуск газети «Вечерком». Про це повідомляє прес-служба холдингу.



Оновлена «Вечерком» виходитиме у вигляді щотижневого видання з телепрограмою та розважально-споживчою інформацією для дозвілля в середньому ціновому сегменті. «Новий продукт "Сьогодні Мультимедіа" орієнтований на людей, які цінують якість газети за невеликі гроші, яким цікавий легкий, розслаблюючий контент для дозвілля», - йдеться в повідомленні.

 

Повнокольорова газета у форматі А3 буде виходити щоп'ятниці. Тижневий наклад газети становитиме 50 тис. примірників. Він буде розповсюджуватися в Києві та Київській області, Житомирі, Чернігові, Вінниці, Черкасах, Харкові, Дніпропетровську, Одесі. Ціна газети - 2,50 грн.

 

«Вечерком» орієнтована на читацьку аудиторію віком від 35 років.



«Одним із завдань медіахолдингу "Сьогодні Мультимедіа" на 2012 є диверсифікація продуктового портфеля. Саме тому компанія продовжує розширювати свою присутність на газетному ринку України із залученням нової аудиторії, цікавої для рекламодавця, - каже Ніна Багаєва, заступник генерального директора з розвитку бізнесу «Сьогодні Мультимедіа».



Газета «Вечерком» структурована за календарним принципом. Кожна з 7 секцій видання становить 4 смуги і відведена під кожен день тижня. У новому виданні читачі передбачається телепрограма, календарно-довідкова інформація на кожен день (гороскоп, замітки про відомих діячів, які народилися в цей ден тощо), інформацію прикладного характеру (на тему домашнього господарства, здоров'я, кулінарії тощо), розважальний блок з кросвордами, сканвордами і конкурсами.



«Ми плануємо завжди перебувати в інтерактиві з нашими читачами, прислухаючись до їх побажань, питань і прохань. Ми будемо раді, якщо всі разом зуміємо подарувати читачам нову звичку - по п'ятницях питати в кіосках газету «Вечерком» і цікаво проводити час в її компанії весь наступний тиждень, - говорить Лев Шмаєв, головний редактор газети «Вечерком».

 

Нагадаємо, газета «Вечерком» вперше була запущена навесні 2008 року як перша безкоштовнавечірню газету.

 

У квітні 2009 видавництво «Сьогодні Мультимедіа» перевело безкоштовну газету «Вечерком» в online-режим, а потім призупинило і роботу сайту.

 

Як зазначили у прес-службі, відновлення сайту «Вечерком» поки що не планується.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7694
Читайте також
14.04.2012 15:00
Татьяна Веремчук
30 449
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
игорь
4423 дн. тому
печаль, а не газета
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду