Антон Нікітін став керівником православного журналу

4 Квітня 2012
6630
4 Квітня 2012
12:05

Антон Нікітін став керівником православного журналу

6630
Антон Нікітін став керівником православного журналу

У квітні вийде українська версія російського православного журналу «Фома», повідомляє УНІАН. Видання називатиметься «Фома в Україні». Керуватиме проектом Антон Нікітін, який до 2009 року працював на «Інтері».

 

Вже відкрився сайт видання - foma.in.ua.

 

Основна тематика журналу: розповідь про християнство і його роль в культурному і громадському житті. Видання заявляє, що воно не є офіційним органом Російської та Української православної церкви. На сайті журналу наголошують, що видання «принципово уникає обговорення поточної ситуації у світській політиці та надає перевагу культурним та суспільним інтересам».

 

Автор «Фоми в Україні» стануть журналісти та громадські діячі, які позитивно ставляться до православ'я.

 

«Фома в Україні» - самостійний проект, який втілює ідеї журналу «Фома»- найпопулярнішого православного видання для широкої аудиторії на пострадянському просторі. Журнал «Фома» - щомісячне культурно-просвітницьке та інформаційно-аналітичне видання», - йдеться у повідомленні видання, - Журнал не ставить за мету нав`язувати ту чи іншу точку зору. Автори проекту - люди які позитивно відносяться до Православ`я - громадські діячі та журналісти, яких хвилює і цікавить сенс і значення церковності в житті сучасної людини, розв`язання гострих світових і національних проблем, розвиток культури та мистецтва».

 

Половина накладу видання розповсюджуватиметься у торгових мережах Києва, Одеси, Донецька, Луганська, Харкова та Дніпропетровська, а також за передплатою, вартість якої на місяць з урахуванням доставки - 22 грн. Решта накладу розповсюджуватиметься у єпархіям УПЦ МП.

 

Нагадаємо, Антон Нікітін у 2009 році залишив телеканал «Інтер», де працював директором товариства з обмеженою відповідальністю «Національні інформаційні системи» (новинний продакшн).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6630
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
SamTakyj
4413 дн. тому
Якщо це незалежне видання - чому така упереджена "географія" розповсюдження. Та й узагалі - кого нині обдуриш клятвами про незалежність від московських патронів...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду