detector.media
04.04.2012 12:05
Антон Нікітін став керівником православного журналу

У квітні вийде українська версія російського православного журналу «Фома», повідомляє УНІАН. Видання називатиметься «Фома в Україні». Керуватиме проектом Антон Нікітін, який до 2009 року працював на «Інтері».

 

Вже відкрився сайт видання - foma.in.ua.

 

Основна тематика журналу: розповідь про християнство і його роль в культурному і громадському житті. Видання заявляє, що воно не є офіційним органом Російської та Української православної церкви. На сайті журналу наголошують, що видання «принципово уникає обговорення поточної ситуації у світській політиці та надає перевагу культурним та суспільним інтересам».

 

Автор «Фоми в Україні» стануть журналісти та громадські діячі, які позитивно ставляться до православ'я.

 

«Фома в Україні» - самостійний проект, який втілює ідеї журналу «Фома»- найпопулярнішого православного видання для широкої аудиторії на пострадянському просторі. Журнал «Фома» - щомісячне культурно-просвітницьке та інформаційно-аналітичне видання», - йдеться у повідомленні видання, - Журнал не ставить за мету нав`язувати ту чи іншу точку зору. Автори проекту - люди які позитивно відносяться до Православ`я - громадські діячі та журналісти, яких хвилює і цікавить сенс і значення церковності в житті сучасної людини, розв`язання гострих світових і національних проблем, розвиток культури та мистецтва».

 

Половина накладу видання розповсюджуватиметься у торгових мережах Києва, Одеси, Донецька, Луганська, Харкова та Дніпропетровська, а також за передплатою, вартість якої на місяць з урахуванням доставки - 22 грн. Решта накладу розповсюджуватиметься у єпархіям УПЦ МП.

 

Нагадаємо, Антон Нікітін у 2009 році залишив телеканал «Інтер», де працював директором товариства з обмеженою відповідальністю «Національні інформаційні системи» (новинний продакшн).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY