Перший національний продаватиме рекламу сам

19 Березня 2012
5934
19 Березня 2012
15:44

Перший національний продаватиме рекламу сам

5934
Перший національний продаватиме рекламу сам

Перший національний телеканал 2012 року продаватиме рекламу самостійно. Він так і не увійшов до жодного з двох альянсів на ринку телевізійної реклами і не підписав угоду з жодним незалежним сейлз-хаусом. Про це сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф в інтерв'ю «Детектор медіа», яке незабаром буде опубліковане.

 

За словами генерального директора, наразі канал продає рекламу самотужки.

 

Єгор Бенкендорф не задоволений такою ситуацією. «Я незадоволений тим, що не зміг дуже дорого продати рекламу. Я незадоволений тим, що торік не встиг, з різних причин, увійти до якогось з двох альянсів. Ті умови, які вони нам пропонували, були неприйнятними», - зазначив Єгор Бенкендорф.

 

Відновлення перемовин з альянсами, на думку пана Бенкендорфа, можливе тільки наприкінці поточного року.

 

Перший національний хотів співпрацювати у рекламних продажах із групою «Інтер» і вів відповідні переговори восени і взимку.  Перед Новим роком сторонам не вдалося домовитися, але НТКУ сподівалася відновити переговори.

 

2011 року рекламу на каналі продавав сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна».

 

StarLightMedia та група «Інтер» продають рекламу спільно з 2011 року. 2012 року вони також продають кілька нішевих каналів: «Меню - ТБ», Перший автомобільний, RU Music.

«1+1» співпрацює 2012 року з «Україною», при цьому перша группа також продає рекламний час 5-го каналу і tonis, друга - каналу «НТВ Мир».  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду