Загинув журналіст Євген Дикий

30 Січня 2012
9756
30 Січня 2012
17:23

Загинув журналіст Євген Дикий

9756
Загинув журналіст Євген Дикий

В Одесі на березі моря знайдено загиблого журналіста інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ» Євгена Дикого. Про це пише портал Liga.net.

 

Сьогодні, 30 січня, о 8:20 ранку в Одесі, на березі пляжу в Аркадії було знайдено труп чоловіка, викинутий на берег морськими хвилями. У загиблого були знайдені документи журналіста інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ» Євгена Дикого. Про це редакцію по телефону повідомили представники Шевченківського РУВС Одеси, які звернулися за підтвердженням того, чи працює Євген Дикий у штаті агентства.

 

Причину смерті зараз з'ясовує судмедекспертиза. Редакції стало відомо, що тіло Євгена Дикого опізнав двоюрідний дядько, який мешкає в Одесі.

 

За даними міліції, на тілі немає ознак насильницької смерті. В одязі знайшли два паспорти (громадянина України і закордонний) і редакційне посвідчення на ім'я журналіста ІА ЛігаБізнесІнформ Євгена Дикого, гроші, мобільний телефон. За словами співробітників міліції, наявність цих особистих речей свідчить про те, що швидше за все, не було пограбування.

 

Євген Дикий - редактор новин рубрики «Столиця» на порталі Liga.net. Працює в агентстві з жовтня 2011 року. Колись працював у газеті «Хрещатик». Як пише Liga.net, редакційних завдань, пов'язаних з поїздкою до Одеси, він не отримував і у відрядження до цього міста не їздив - ні в минулі вихідні, ні коли-небудь раніше.

 

Редакція «ЛігаБізнесІнформ» просить усіх, кому щось відомо про те, як Євген Дикий провів останні дві доби, повідомляти інформацію за телефоном +38 (044) 538-01-11.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття близьким Євгена Дикого у зв'язку з передчасною втратою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9756
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду