Новий канал купив три російські серіали

25 Січня 2012
7952
25 Січня 2012
15:39

Новий канал купив три російські серіали

7952
Новий канал купив три російські серіали

Новий канал придбав три нові російські серіали - «Молодожены», «Геймеры» та «Купидон». Про це «Телекритиці» розказав головний продюсер Нового Дмитро Царенко.

 

Серіали з'являться в ефірі каналу навесні 2012 року.

 

«Молодожены» - російський ситком виробництва «Леан-М» та «ГудСториМедиа», минулого року виходив на СТС. За сюжетом, у дім до молодого подружжя приїжджає на тимчасове проживання батько дружини, який випадково спалив свій будинок. Комедійні ситуації виникають з ним і з іншими гостями, які досить часто навідують молоду сім'ю.

 

«Купидон» - також російський серіал, знятий за форматом Cupid: The Business of Love компанії Dori Media. Його зняла компанія «Вайт медиа» на замовлення каналу ТВ-3. Головними героями серіалу є двоє адвокатів, Вікторія та Максим, які спеціалізуються на процесах щодо розірвання шлюбів. Зазвичай адвокати протистоять один одному у суді. Якось,  намагаючись обігнати один одного на автошляху, вони гинуть в аварії, однак на межі смерті дають обіцянку зробити будь-що, щоб вижити. В результаті їм являється Купідон в образі людини і оголошує умови: відтепер вони мають зберігати любов, а не руйнувати її. Тому вони вирішують заснувати шлюбне агентство.

 

«Геймеры» - серіал СТС (8 серій), знятий як продовження дилогії фільмів «На игре», які були у прокаті у 2009 -2010 році. Виробництво здійснювала компанія «КАРО Продакшн». В Росії прем'єра пройде у 2012 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7952
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду