detector.media
25.01.2012 15:39
Новий канал купив три російські серіали

Новий канал придбав три нові російські серіали - «Молодожены», «Геймеры» та «Купидон». Про це «Телекритиці» розказав головний продюсер Нового Дмитро Царенко.

 

Серіали з'являться в ефірі каналу навесні 2012 року.

 

«Молодожены» - російський ситком виробництва «Леан-М» та «ГудСториМедиа», минулого року виходив на СТС. За сюжетом, у дім до молодого подружжя приїжджає на тимчасове проживання батько дружини, який випадково спалив свій будинок. Комедійні ситуації виникають з ним і з іншими гостями, які досить часто навідують молоду сім'ю.

 

«Купидон» - також російський серіал, знятий за форматом Cupid: The Business of Love компанії Dori Media. Його зняла компанія «Вайт медиа» на замовлення каналу ТВ-3. Головними героями серіалу є двоє адвокатів, Вікторія та Максим, які спеціалізуються на процесах щодо розірвання шлюбів. Зазвичай адвокати протистоять один одному у суді. Якось,  намагаючись обігнати один одного на автошляху, вони гинуть в аварії, однак на межі смерті дають обіцянку зробити будь-що, щоб вижити. В результаті їм являється Купідон в образі людини і оголошує умови: відтепер вони мають зберігати любов, а не руйнувати її. Тому вони вирішують заснувати шлюбне агентство.

 

«Геймеры» - серіал СТС (8 серій), знятий як продовження дилогії фільмів «На игре», які були у прокаті у 2009 -2010 році. Виробництво здійснювала компанія «КАРО Продакшн». В Росії прем'єра пройде у 2012 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY