detector.media
25.01.2012 15:23
«1+1» розробив інструмент планування рекламних кампаній на ТБ

Група компаній «1+1» представила новий інструмент планування телевізійних рекламних кампаній і оцінки їх ефективності redbutton. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1».



«Група компаній "1+1" намагається бути інноватором не тільки в тому, що стосується контенту, який ми виробляємо і пропонуємо глядачеві, а й в інших сферах нашого бізнесу. Розробляючи redbutton, ми хотіли створити платформу, яка допоможе вести відносини з рекламодавцями максимально прозоро. Цей інструмент приведе нас до спільного знаменника і значно спростить етап планування кампаній», - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор групи компаній «1 +1».



Інтернет-додаток redbutton може розрахувати мінімально необхідний бюджет рекламної кампанії в залежності від її медіацілей. Програма працює і від зворотного: знаючи рекламний бюджет, рекламодавець може спрогнозувати такі медіапоказники як TRP, affinity і охоплення на різних ефективних частотах.


 
«Сподіваюся, що redbutton істотно полегшить життя агентств і рекламодавців. Тепер багато рішень, які раніше вимагали багатоденних розрахунків, можна приймати прямо на зустрічі спільно з клієнтом» - прокоментував Дмитро Лисицький, комерційний директор групи компаній «1+1».

 



Інтернет-додаток redbutton відкрито для загального доступу за адресою redbutton.pluses.com.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY