«1+1» продаватиме рекламу на 5-му каналі

19 Грудня 2011
11071
19 Грудня 2011
20:52

«1+1» продаватиме рекламу на 5-му каналі

11071
«1+1» продаватиме рекламу на 5-му каналі

Група каналів «1+1» 2012 року подаватиме рекламу на 5-му каналі. Інформацію, яка вже відома ринку і яка відображена у шоп-листах, «Детектор медіа» офіційно підтвердив керівник відділу продажів групи Дмитро Лисицький.

 

За словами пана Лисицького, умови співпраці залишають за «1+1» майже увесь обсяг рекламних рейтингів каналу. У разі, якщо залишаться вільні місця, сам канал зможе розміщувати клієнтів на умовах медіабартеру, локальні компанії тощо.

 

«У нас, на каналах групи "1+1", непогано молодшає аудиторія. Такі канали, як 5 канал і ТОНІС, дозволять рекламодавцям оптимізувати бюджет - за невелику ціну взяти аудиторію, яка близька до верхньої межі нашої комерційної аудиторії, 18-54, бо це канали переважно з дорослими глядачами», - прокоментував Дмитро Лисицький. За 18-54, вибірка «Вся Україна» 5 канал чає частку близько 1%.

 

За словами пана Лисицького, контракт з 5 каналом укладено на рік.

 

Нагадаємо, за неофіційною інформацією, 2012 року «1+1» співпрацюватиме у продажах реклами з сейлз-хаусом медіагрупи «Україна». Також він продаватиме рекламний час ТОНІСа.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду