detector.media
01.12.2011 14:29
Канал «24» впровадив додаток для Smart TV

Телеканал новин «24» розробив і впровадив аплікацію для Smart TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Партнером телеканалу у цьому проекті стала компанія LG Electronics Ukraine. Тепер преміум-сервіс «Новини 24» йде в комплектації до всіх телевізорів LG з підтримкою технології Smart TV

 

Костянтин Сафонов, спеціаліст з контенту та послуг LG Smart TV в Україні, зазначив, що преміум-сервіс «Новини 24» - це останні новини та архів відеосюжетів телеканалу прямо на екрані. Для використання послуги достатньо підключити телевізор до інтернету.

 

Технологія Smart TV дозволяє глядачам переглядати канали у довільній формі. Людина сама визначає, що, де і коли їй дивитися. Додаток «Новини 24» забезпечує глядачам доступ до певної кількості контенту телеканалу, можливість самостійно обирати потрібну тематику, сюжети новин чи ті програми, які зацікавили, і переглядати в зручний час.

 

«Ринок Smart TV стрімко росте, і в Україні в тому числі, - говорить генеральний директор телеканалу новин «24» Роман Андрейко, - Я твердо переконаний, що за "підключеним телебаченням - Connected TV" майбутнє, а ми як завжди - лідери. Ми знову першими серед українських виробників контенту включилися в цей новий дуже перспективний напрямок і, гадаю, наш глядач дуже швидко оцінить всі переваги нового телебачення».

 

Як зазначається, за перший день роботи сервісу LG Smart TV глядачі переглянули понад 4000 відеосюжетів. Поки що це перша платформа, в роботі знаходяться аплікації для інших виробників, зокрема Samsung Smart TV, Google TV тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY