Фіалко може стати генпродюсером російського ТВ-3?

22 Листопада 2011
13784
22 Листопада 2011
12:29

Фіалко може стати генпродюсером російського ТВ-3?

13784
Фіалко може стати генпродюсером російського ТВ-3?

Генеральний продюсер телевізійних проектів групи компаній Star Media Дарія Фіалко може стати генеральним продюсером російського федерального каналу ТВ-3. Як повідомляють джерела «Детектор медіа», вона отримала відповідну пропозицію.

 

Пані Фіалко цю інформацію не підтвердила зазначивши, що на сьогодні працює в Star Media.

 

«Детектор медіа» звернулася по коментар телеканалу ТВ-3 і чекає на відповідь.

 

Дарія Фіалко працює в Star Media з вересня 2008 року. До цього протягом 11 років працювала на телеканалі «1+1», зокрема була програмним директором.

 

Російський канал ТВ-3 розпочав мовлення в 1994 році як «ТВ3 - Росія», у 2006 році його придбав холдинг «Проф Медіа». Згодом почалося мовлення з оновленою концепцією «Ностоящий мистический». Тоді канал орієнтувався на фантастику, містику та пригодницькі фільми. Однак у квітні 2011 року змінив концепцію на «Удивительный ТВ-3». Генеральним директором є Олександр Карпов, генеральним продюсером - Сергій Спиридонов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13784
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду