Campus Radio Ukraine проведе конкурс студентських радіопрограм

16 Листопада 2011
10085
16 Листопада 2011
12:04

Campus Radio Ukraine проведе конкурс студентських радіопрограм

10085
Campus Radio Ukraine проведе конкурс студентських радіопрограм

Всеукраїнська студентська он-лайн радіостанція CampusRadioUkraine оголошує конкурс радіопрограм, підготовлених студентами українських ВНЗ.

 

Краща інформаційна радіопрограма та авторський радіопроект будуть визначені протягом наступних півроку, повідомляє кафедра телебачення і радіомовлення Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Переможці будуть нагороджені цінними призами у квітні 2012 року в Києві, в прес-центрі Інституті журналістики.

 

До складу журі увійдуть фахівці з багатьох українських шкіл радіожурналістики, зазначається у повідомленні організаторів конкурсу.

 

Номінації - «Краща інформаційна радіопрограма» та «Кращий авторський радіопроект». Хронометраж програм має складати 5-10 хв. Програми мають бути виготовлені в період з 16 листопада 2011 року по 15 квітня 2012 року і пройти ефір CampusRadioUkraine.

 

Надсилати програми необхідно на електронну скриньку campus.ukraine@gmail.com.

 

CampusRadioUkraine здійснює мовлення із серверів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Створюється студентами й для студентів за аналогом популярного у світі формату College. Перший ефір радіостанції відбувся он-лайн 16 листопада 2010 року, а перший прямий ефір - 16 березня 2011 року. Протягом цього часу студенти десяти українських шкіл радіожурналістики вже демонстрували свої програми в ефірі CRU.

 

Проект відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду