ICTV запускає кулінарне шоу на футбольну тематику

28 Жовтня 2011
11616
28 Жовтня 2011
14:12

ICTV запускає кулінарне шоу на футбольну тематику

11616
ICTV запускає кулінарне шоу на футбольну тематику

12 листопада на ICTV стартує нове кулінарне шоу «Єврофуд 2012». Про це повідомляє сайт каналу.

 

Вестиме програму Михайло Плотніков, який і буде головним кулінаром шоу. Цей проект поєднуватиме футбольну тематику з приготуванням їжі.

 

За інформацією «Детектор медіа», проект ознайомлюватиме глядачів з культурами різних країн через їхні традиційні справи. Однак стилістика проекту буде футбольною. Також і правила у кулінарному шоу схожі на правила чемпіонату Європи з футболу. У кожному випуску братимуть участь двоє відомих особистостей. Учасники шляхом жеребкування обирають рецепти страви тієї чи іншої країни. 

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у шоу візьмуть участь Руслана, Віталій Козловський, Гриша Герман, Влад Яма, Ольга Сумська, Владислав Ващук, Володимир Вірчіс, Єгор Крутоголов та інші.

 

Програма виходитиме по суботах.

 

Нагадаємо, керівник департаменту маркетингу та аудиторій телеканалу ICTV Орест Білоскурський в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідав, що канал тривалий час тестував формати кулінарних шоу, адже чоловіча аудиторія каналу дивиться такі проекти: « Чоловіки люблять а) їсти, б) дивитися на їжу, с) дивитися на кухарів, якщо їх правильно підібрати. От у нас виходить російське шоу «Смак», і чоловіки дивляться на Урганта. Не знаю як (самі, добровільно чи разом із дружинами), але вони дивляться кулінарне шоу. Рейтинги це доводять».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду