detector.media
28.10.2011 14:12
ICTV запускає кулінарне шоу на футбольну тематику

12 листопада на ICTV стартує нове кулінарне шоу «Єврофуд 2012». Про це повідомляє сайт каналу.

 

Вестиме програму Михайло Плотніков, який і буде головним кулінаром шоу. Цей проект поєднуватиме футбольну тематику з приготуванням їжі.

 

За інформацією «Детектор медіа», проект ознайомлюватиме глядачів з культурами різних країн через їхні традиційні справи. Однак стилістика проекту буде футбольною. Також і правила у кулінарному шоу схожі на правила чемпіонату Європи з футболу. У кожному випуску братимуть участь двоє відомих особистостей. Учасники шляхом жеребкування обирають рецепти страви тієї чи іншої країни. 

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у шоу візьмуть участь Руслана, Віталій Козловський, Гриша Герман, Влад Яма, Ольга Сумська, Владислав Ващук, Володимир Вірчіс, Єгор Крутоголов та інші.

 

Програма виходитиме по суботах.

 

Нагадаємо, керівник департаменту маркетингу та аудиторій телеканалу ICTV Орест Білоскурський в інтерв'ю «Детектор медіа» розповідав, що канал тривалий час тестував формати кулінарних шоу, адже чоловіча аудиторія каналу дивиться такі проекти: « Чоловіки люблять а) їсти, б) дивитися на їжу, с) дивитися на кухарів, якщо їх правильно підібрати. От у нас виходить російське шоу «Смак», і чоловіки дивляться на Урганта. Не знаю як (самі, добровільно чи разом із дружинами), але вони дивляться кулінарне шоу. Рейтинги це доводять».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY