ТОНІС відмовився від частоти в Марганці, а Новий канал виключив Панасівську з редакційної ради

19 Жовтня 2011
1942
19 Жовтня 2011
14:55

ТОНІС відмовився від частоти в Марганці, а Новий канал виключив Панасівську з редакційної ради

1942
ТОНІС відмовився від частоти в Марганці, а Новий канал виключив Панасівську з редакційної ради

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 жовтня анулювала ліцензію телеканалу ТОНІС на ефірне мовлення на 2 ТВК в Марганці Дніпропетровської області. Регулятор задовольнив відповідну заяву компанії про анулювання.

 

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, ТОНІС пояснив це тим, що мав технічні складнощі з мовленням на цій частоті.

 

Окрім цього, Нацрада переоформила п'ять ліцензій ТОНІСа на ефірне та цифрове ефірне мовлення, внесши до них зміни, які раніше були зафіксовані в супутниковій ліцензії, щодо власників, керівництва, редакційної ради та логотипу.

 

Нагадаємо, власниками ТОНІСа є:  

 

- ТОВ «Сучасне стратегічне управління» ( м. Київ) - 23,61 %;

- ТОВ «Імперіал-сі», (м. Київ) (замість Наталії Жиліної) - 4,91 %;

-  ТОВ «Інвестиційні перспективи» (м. Київ) -  22,91 %;

- ТОВ «РБ Інвест» (м. Київ)  -  24,36%;

- ТОВ «Центр «Фінансовий радник» ( м. Київ) -  24,21%.

 

Керівником каналу є Олександр Бутко (замість Галини Білодід). Членами редакційної ради ТОНІСа є: Ірина Король, Олександр Мужичук, Лариса Демків (входили і раніше), а також Олена Леонтьєва, Назар Мазур та Дмитро Малець (нові члени).

 

Логотип нині пишеться латинкою: замість ТОНІС - tonis.

 

Також 19 жовтня Нацрада переоформила шість ліцензій Нового каналу у зв'язку зі зміною складу редакційної ради: замість Оксани Панасівської туди увійшла Ольга Задорожна. В ефірних ліцензіях Нового змінився ще й оператор телекомунікацій - ним став сам Новий канал.

 

Головний продюсер Нового Оксана Панасівська залишила канал у липні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду