detector.media
19.10.2011 14:55
ТОНІС відмовився від частоти в Марганці, а Новий канал виключив Панасівську з редакційної ради

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 жовтня анулювала ліцензію телеканалу ТОНІС на ефірне мовлення на 2 ТВК в Марганці Дніпропетровської області. Регулятор задовольнив відповідну заяву компанії про анулювання.

 

За словами заступника голови Нацради Лариси Мудрак, ТОНІС пояснив це тим, що мав технічні складнощі з мовленням на цій частоті.

 

Окрім цього, Нацрада переоформила п'ять ліцензій ТОНІСа на ефірне та цифрове ефірне мовлення, внесши до них зміни, які раніше були зафіксовані в супутниковій ліцензії, щодо власників, керівництва, редакційної ради та логотипу.

 

Нагадаємо, власниками ТОНІСа є:  

 

- ТОВ «Сучасне стратегічне управління» ( м. Київ) - 23,61 %;

- ТОВ «Імперіал-сі», (м. Київ) (замість Наталії Жиліної) - 4,91 %;

-  ТОВ «Інвестиційні перспективи» (м. Київ) -  22,91 %;

- ТОВ «РБ Інвест» (м. Київ)  -  24,36%;

- ТОВ «Центр «Фінансовий радник» ( м. Київ) -  24,21%.

 

Керівником каналу є Олександр Бутко (замість Галини Білодід). Членами редакційної ради ТОНІСа є: Ірина Король, Олександр Мужичук, Лариса Демків (входили і раніше), а також Олена Леонтьєва, Назар Мазур та Дмитро Малець (нові члени).

 

Логотип нині пишеться латинкою: замість ТОНІС - tonis.

 

Також 19 жовтня Нацрада переоформила шість ліцензій Нового каналу у зв'язку зі зміною складу редакційної ради: замість Оксани Панасівської туди увійшла Ольга Задорожна. В ефірних ліцензіях Нового змінився ще й оператор телекомунікацій - ним став сам Новий канал.

 

Головний продюсер Нового Оксана Панасівська залишила канал у липні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY