Газета «Інформатор» змінила власника і редактора

13 Жовтня 2011
17584
13 Жовтня 2011
08:40

Газета «Інформатор» змінила власника і редактора

17584
Газета «Інформатор» змінила власника і редактора

Власником львівського тижневика «Інформатор» став Петро Димінський, пише видання «Прибуток».

 

Наразі триває процес юридичного переоформлення «Інформатора». Раніше газета перебувала у власності журналістського колективу та львівського бізнесмена Петра Писарчука.

 

Петро Димінський - почесний президент ФК «Карпати». Тривалий час був мажоритарним акціонером нафтопереробного заводу «Галичина» (м. Дрогобич, Львівська область). За інформацією видання, у червні 2006 пан Димінський заявив про намір витратити 20 мільйонів доларів на створення власного медіахолдингу. Зазначимо, що наразі Петро Димінський також контролює інформагентство та телеканал ZIK. 

 

Крім того, 4 жовтня на посаду головного редактора «Інформатора» було призначено Олега Ониська. Як повідомляє сайт «Прес-Центр», Юрій Грицик та Оксана Пахолко, які до цього часу були співкерівниками «Інформатора», залишили видання.

 

Першими нововведеннями Олега Ониська стане зміна дизайну та запровадження нових рубрик: «Радикальні зміни буде видно приблизно через місяць», - зазначив він. При цьому концепція видання залишиться незмінною - газета журналістських розслідувань.

 

Новий головний редактор призначив своїм заступником ведучу програми «Хто тут живе?» телеканалу ZIK Олександру Губицьку.

 

Олег Онисько очолював газету «Поступ» та «Львівську газету». Останні 7 років розвиває власне агентство інфографіки «Ukrainian Media Service». Також працював ведучим вечірнього ток-шоу на радіостанції «FM Галичина».

 

«Інформатор» - тижнева газета. Виходить у Львові з 2008 року. Першим редактором видання був Дмитро Добродомов, який зараз є генеральний продюсером телеканалу ZIK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17584
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
4598 дн. тому
Успіхів, Саша)
Льодоруб
4598 дн. тому
Та про яке враження можна казати, якщо всі статті були в стилі "як кажуть обізнані люди"...просто Юра й Оксана жмотили журналістам платити нормально за розслідування, і кидали з гонорарами, от люди не напрягалися, і валили потроху...а Оксана і Юра набрали усякого молодого м"яса, думали получиться щось зробити, але ніфіга не вийшло...вернулось їм бумерангом хамство, підлість і нечесність
Газетний
4598 дн. тому
Свого часу через всілякі комбінації Димінський купив і "завалив" газету "За вільну Україну". Тепер його привабив "Інформатор", що справив неабияке враження на загалом то одноманітному "унилом" (за деякими винятками) гезетно-медійному просторі. Не хотів би бути песимістом, але...Побачимо що з того вийде...
то я
4598 дн. тому
По-перше, Губицька ніколи не була ведучою "Хто тут живе?". По-друге, Добродомов ніколи не був ПЕРШИМ головним редактором "Інформатора". Там була редакційна рада: Пахолко, Грицик і Добродомов. По черзі були випусковими.
Льодоруб
4598 дн. тому
та Івашкевич розікрав редакцію, та звалив в Одесу, ще півроку тому назад...я завжди відчував що він гнила потвора
Ляля
4598 дн. тому
А Ивашкевич где теперь?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду