Національна радіокомпанія проведе освітній радіоміст з Росією

23 Вересня 2011
10271
23 Вересня 2011
11:39

Національна радіокомпанія проведе освітній радіоміст з Росією

10271
Національна радіокомпанія проведе освітній радіоміст з Росією

У п'ятницю, 23 вересня, Національна радіокомпанія України спільно з «Радіо "Росія"» проведе радіоміст, присвячений освітянський проблемі.

 

«За обопільною попередньою домовленістю, ми свідомо уникнули запрошення до студій політиків та державних чиновників», - зауважується у повідомленні НРКУ.

 

Натомість біля мікрофонів зберуться: у московській студії - Григорій Канторович, проректор Національного дослідницького університету (Вища школа економіки) та Євген Ямбург, директор Освітнього центру №109, заслужений вчитель РФ.

 

Від України - віце-президент Національної академії освіти Володимир Луговий та відповідальний секретар Асоціації керівників шкіл Києва, директор Київського ліцею бізнесу Людмила Паращенко.

 

Тривалість мосту- 45 хвилин.

 

Протягом цього «освітянського майстер-класу», повідомляє компанія, мають прозвучати варіанти відповідей на такі питання: чи є кількісна міра повноти освіти? Як сумістити форму та зміст освіти? Наскільки успішною на пострадянському просторі реалізується принцип неперервної освіти? В чому причина того, що значно знизились стартові позиції у цьому середньої освіти, фундаменту на якому базується науково-технічний прогрес?

 

«Проведення радіомосту співпадає в часі з проведенням у Києві Форумом міністрів освіти європейських країн, що зайвий раз підкреслює важливість та актуальність тем, що їх піднімає Українське радіо в співпраці з нашими колегами», - зауважує НРКУ.

 

Початок трансляції у прямому ефірі Першого каналу Національного радіо - о 17:10

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10271
Читайте також
23.09.2011 13:46
Мар'яна Закусило
24 298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду