detector.media
23.09.2011 11:39
Національна радіокомпанія проведе освітній радіоміст з Росією

У п'ятницю, 23 вересня, Національна радіокомпанія України спільно з «Радіо "Росія"» проведе радіоміст, присвячений освітянський проблемі.

 

«За обопільною попередньою домовленістю, ми свідомо уникнули запрошення до студій політиків та державних чиновників», - зауважується у повідомленні НРКУ.

 

Натомість біля мікрофонів зберуться: у московській студії - Григорій Канторович, проректор Національного дослідницького університету (Вища школа економіки) та Євген Ямбург, директор Освітнього центру №109, заслужений вчитель РФ.

 

Від України - віце-президент Національної академії освіти Володимир Луговий та відповідальний секретар Асоціації керівників шкіл Києва, директор Київського ліцею бізнесу Людмила Паращенко.

 

Тривалість мосту- 45 хвилин.

 

Протягом цього «освітянського майстер-класу», повідомляє компанія, мають прозвучати варіанти відповідей на такі питання: чи є кількісна міра повноти освіти? Як сумістити форму та зміст освіти? Наскільки успішною на пострадянському просторі реалізується принцип неперервної освіти? В чому причина того, що значно знизились стартові позиції у цьому середньої освіти, фундаменту на якому базується науково-технічний прогрес?

 

«Проведення радіомосту співпадає в часі з проведенням у Києві Форумом міністрів освіти європейських країн, що зайвий раз підкреслює важливість та актуальність тем, що їх піднімає Українське радіо в співпраці з нашими колегами», - зауважує НРКУ.

 

Початок трансляції у прямому ефірі Першого каналу Національного радіо - о 17:10

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY