«1+1» вироблятиме проект за японським форматом «Маскарад»

7 Вересня 2011
11134
7 Вересня 2011
14:47

«1+1» вироблятиме проект за японським форматом «Маскарад»

11134
«1+1» вироблятиме проект за японським форматом «Маскарад»

Група «1+1» купила японський формат розважального шоу «Маскарад». Про це заявив генеральний директор медіагрупи Олександр Ткаченко на прес-сніданку 7 вересня.

 

«Ми купили дуже великий, напевно, найбільший формат - японський "Маскарад". Тепер думаємо, як його реалізувати. Це найбільш старе і найбільш успішне шоу, воно робиться у вигляді івенту, дуже непросте у виробництві, але дуже цікаве», - говорить Олександр Ткаченко.

 

Гендиректор не виключає того, що виробництво «Маскараду» може бути спільним не тільки з продакшнами, які афільовані з групою «1+1», і «не тільки на цій території»: «Ми наразі в процесі обговорення з низкою колег. Грубо кажучи, це як провести Олімпійські ігри, зробити маскарад, масштаб дуже великий. На один епізод, маленький сегмент тривалістю тридцять секунд, на його підготовку іде місяців три-чотири».

 

Нагадаємо, минулого року формат «Маскарад» хотіли придбати відразу кілька українських каналів, зокрема і Новий.

 

Як зазначала Ірина Лисенко, генеральний директор Нового каналу, в інтерв'ю ТК, тоді на Каннському телеринку формат так нікому не продали: «Ми були зацікавлені в цьому форматі. Але з невідомих мені причин продавці згорнули продаж і не продали його нікому в Україну. Формат розважальний, щось подібне на старорадянські розваги, коли з тіл фізкультурників будувалися різні фігури під час парадів і свят», - говорить пані Лисенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11134
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду