detector.media
07.09.2011 14:47
«1+1» вироблятиме проект за японським форматом «Маскарад»

Група «1+1» купила японський формат розважального шоу «Маскарад». Про це заявив генеральний директор медіагрупи Олександр Ткаченко на прес-сніданку 7 вересня.

 

«Ми купили дуже великий, напевно, найбільший формат - японський "Маскарад". Тепер думаємо, як його реалізувати. Це найбільш старе і найбільш успішне шоу, воно робиться у вигляді івенту, дуже непросте у виробництві, але дуже цікаве», - говорить Олександр Ткаченко.

 

Гендиректор не виключає того, що виробництво «Маскараду» може бути спільним не тільки з продакшнами, які афільовані з групою «1+1», і «не тільки на цій території»: «Ми наразі в процесі обговорення з низкою колег. Грубо кажучи, це як провести Олімпійські ігри, зробити маскарад, масштаб дуже великий. На один епізод, маленький сегмент тривалістю тридцять секунд, на його підготовку іде місяців три-чотири».

 

Нагадаємо, минулого року формат «Маскарад» хотіли придбати відразу кілька українських каналів, зокрема і Новий.

 

Як зазначала Ірина Лисенко, генеральний директор Нового каналу, в інтерв'ю ТК, тоді на Каннському телеринку формат так нікому не продали: «Ми були зацікавлені в цьому форматі. Але з невідомих мені причин продавці згорнули продаж і не продали його нікому в Україну. Формат розважальний, щось подібне на старорадянські розваги, коли з тіл фізкультурників будувалися різні фігури під час парадів і свят», - говорить пані Лисенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY