ТЕТ знімає тележурнал «ТЕТ 2.0»

9 Серпня 2011
7532
9 Серпня 2011
11:46

ТЕТ знімає тележурнал «ТЕТ 2.0»

7532
ТЕТ знімає тележурнал «ТЕТ 2.0»

Канал ТЕТ до нового сезону готує телевізійний журнал з життя та про життя підлітків «ТЕТ 2.0». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Це інтерактивна програма, в якій ведучі та глядачі самі вирішують, що і як має відбуватися в ефірі: «Новий рівень свободи та розкутості. Жодних правил та цензури. Тінейджери - які вони є! Яскраві, неординарні та драйвові! Покликання ТЕТ 2.0 - поліпшувати настрій та постійно нагадувати: життя - це свято!», - йдеться у повідомленні.

 

В ефірі «ТЕТ 2.0» транслюватимуть інтерактивні репортажі з фестивалів та концертів, конкурси, флеш-моби, стріт-танці.

 

Програму вестимуть троє ведучих. Хто саме - поки що не уточнюється: «Ведучі ТЕТ 2.0 - троє яскравих, ще не загнаних у штампи і футляри людей, які щиро вірять,що можуть змінити світ навколо себе... Їхній статус - жити з драйвом, бути fun».

 

Як зазначається, у форматі шоу не передбачається суфлерів та завчених фраз. Замість звичної студії - «прозорий супер-автомобіль, що завжди опиняється в епіцентрі найгарячіших та найцікавіших подій».

 

Виробництвом програми займатиметься продакшн «Рога і копита». Нагадаємо, «Рога і копита» також знімає для «Плюсів» шоу «Одружений за власним бажанням».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7532
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду