detector.media
09.08.2011 11:46
ТЕТ знімає тележурнал «ТЕТ 2.0»

Канал ТЕТ до нового сезону готує телевізійний журнал з життя та про життя підлітків «ТЕТ 2.0». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Це інтерактивна програма, в якій ведучі та глядачі самі вирішують, що і як має відбуватися в ефірі: «Новий рівень свободи та розкутості. Жодних правил та цензури. Тінейджери - які вони є! Яскраві, неординарні та драйвові! Покликання ТЕТ 2.0 - поліпшувати настрій та постійно нагадувати: життя - це свято!», - йдеться у повідомленні.

 

В ефірі «ТЕТ 2.0» транслюватимуть інтерактивні репортажі з фестивалів та концертів, конкурси, флеш-моби, стріт-танці.

 

Програму вестимуть троє ведучих. Хто саме - поки що не уточнюється: «Ведучі ТЕТ 2.0 - троє яскравих, ще не загнаних у штампи і футляри людей, які щиро вірять,що можуть змінити світ навколо себе... Їхній статус - жити з драйвом, бути fun».

 

Як зазначається, у форматі шоу не передбачається суфлерів та завчених фраз. Замість звичної студії - «прозорий супер-автомобіль, що завжди опиняється в епіцентрі найгарячіших та найцікавіших подій».

 

Виробництвом програми займатиметься продакшн «Рога і копита». Нагадаємо, «Рога і копита» також знімає для «Плюсів» шоу «Одружений за власним бажанням».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY