Ігор Посипайко восени вестиме новий туристичний проект на Першому

17 Червня 2011
10480
17 Червня 2011
11:18

Ігор Посипайко восени вестиме новий туристичний проект на Першому

10480
Ігор Посипайко восени вестиме новий туристичний проект на Першому

Перший національний у новому сезоні запустить щотижневий туристичний проект «Феєрія життя». Його ведучими стануть Ігор Посипайко та Ігор Захарченко, повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Програма «Феєрія життя» стартує у вересні 2011-го.

 

За умовами формату, героями програми будуть люди літнього віку, які подорожуватимуть разом з ведучими. Учасниками проекту можуть стати будь-які сімейні пари українців, за умови, що чоловікові та дружині виповнилося як мінімум 50 років.

 

«Ми вирішили зробити потужний яскравий туристичний проект для людей старшого покоління, адже програми практично усіх наших конкурентів спрямовані на молодіжну глядацьку аудиторію. Героями нашої "Феєрії мандрів" будуть звичайні сімейні пари старшого віку. Ми хочемо допомогти людям усвідомити, що в 50, 60, 70 років ще не потрібно себе обмежувати лише стінами будинку і походом до магазину. Життя яскраве і ми будемо втілювати, здавалося б, нездійснені мрії наших героїв», - зазначив Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.


 

Незабаром буде оголошено кастинг програми. За словами керівника проекту Ніни Пономарьової, перевага віддаватиметься яскравим емоційним особистостям з цікавими життєвими історіями та сміливцям з невтримним бажанням нових вражень.

 

«Ми хочемо зробити свято тим людям, які не можуть собі цього дозволити. Адже для героїв програми, більшість з яких живе лише на пенсію, подорож буде безкоштовною... Наші бабусі й дідусі знову відчують себе молодими і усвідомлять, що світ безмежний і у будь-якому віці можна насолоджуватися життям сповна», - каже генеральний продюсер Першого національного Олексій Семенов.



Нагадаємо, Ігор Посипайко є автором і ведучим туристичної програми «Навколо світу за 48 годин», яка протягом двох місяців виходила на Першому національному. Як повідомляв пан Посипайко раніше, наразі проект «Навколо світу за 48 годин» трохи переформатовується і незабаром виходитиме на іншому каналі.

 

Ігор Захарченко є автором та ведучим програми «Феєрія мандрів», яка виробляється однойменним туристичним агентством і наразі транслюється на 5-му каналі та Першому національному.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10480
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Джокер
4702 дн. тому
Хорошая идея.еще раз подтвердила креативность-редкость нв нашм мире телевизионщиков.Вс е в основном занимаются копированием.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду