«Корреспондент» почав викладати статті українською

16 Червня 2011
2619
16 Червня 2011
12:30

«Корреспондент» почав викладати статті українською

2619
«Корреспондент» почав викладати статті українською

Російськомовний журнал «Корреспондент» почав перекладати деякі свої статті українською мовою для викладу в інтернет-версії видання (ua.korrespondent.net/zhurnal_korrespondent).

 

Як пояснив «Детектор медіа» генеральний директор видавництва KP Media Віталій Гордуз, перекладатимуться ті оригінальні статті друкованого номеру, які призначені для викладення на сайті у вільному доступі. Додаткові матеріали українською мовою не передбачені.

 

За словами пана Гордуза, мета нововведення - залучити нових відвідувачів. «Якщо я не помиляюся, україномовного населення у нас близько 60% у країні. В інтернеті його так точно 50%. Отже, для нас це певне збільшення охоплення аудиторії», - зауважив він.

 

Як зазначає головред Корреспонд​ент.net Юлія Мак-Гаффі, уже перекладені два номери - №20 від 27 травня і №21 від 3 червня. Наразі завершується переклад «Золотой сотни» - рейтингу ста найбагатших людей України. А потім переклад здійснюватиметься майже у режимі реального часу: у п'ятницю номер надходить у продаж, а у вівторок і середу наступного тижня усі матеріали, призначені для викладення в інтернеті, з'являтимуться на україномовній і російськомовній версіях сайту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2619
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Роман
4704 дн. тому
О, тепер можн читати, зацінем що за журнальчик.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду