«Україна» створила продакшн-компанію «Телепро» і підшукує їй керівника

7 Червня 2011
17698
7 Червня 2011
14:01

«Україна» створила продакшн-компанію «Телепро» і підшукує їй керівника

17698
«Україна» створила продакшн-компанію «Телепро» і підшукує їй керівника

Медіагрупа «Україна» створила власний продакшн - компанію «Телепро». Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповіла директор з розвитку медійного напряму бізнесу ЗАТ  «Систем Кепітал Менеджмент», голова наглядової ради медіагрупи Катерина Лапшина.

 

Продакшн зосереджений на виробництві програм, шоу і нон-фікшн-контенту. Поки що він не займатиметься серіалами: їх, як і раніше, для каналу «Україна» вироблятимуть сторонні продакшни.  

 

«С 1 мая собственный продакшн медиагруппы поучил юридическую оболочку. Теперь это отдельная компания, которая называется «Телепро». При этом телеканалы группы не будут отказываться от работы с другими студиями. Потому что наш продакшн будет сосредоточен на производстве программ, шоу, адаптаций форматов и нон-фикшн контента - не кино, не сериального продукта. Что касается материальной базы - с ростом этой компании, конечно, ей понадобятся и собственные производственные площади, но сейчас у нас достаточно ограниченное число проектов, с которыми мы вмещаемся на тех площадях, на которых находимся», - зазначила Катерина Лапшина.

 

Компанія розташована на території телецентру групи в Києві, але також працює на орендованих майданчиках, де знімає великі формати на зразок «Народної зірки».

 

Наразі медіа група підшукує спеціаліста, який зможе очолити «Телепро». Поки що продакн-компанією керує Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу.

 

«Детектор медіа»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17698
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
TA
4708 дн. тому
Mogu predlozhitj svou kandidatury!
смешно
4711 дн. тому
Вот Тычина и создаст!!! Будете дивитися. В компании с прастей Украина обдывется. Тет отдохнет.Не, но чем профи канала думают? Почему не поспорить с папками? Эх вы недое...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду