«Інтер» запустить «Майdан’s-2»

24 Травня 2011
13197
24 Травня 2011
11:44

«Інтер» запустить «Майdан’s-2»

13197
«Інтер» запустить «Майdан’s-2»

«Інтер» запустить новий сезон проекту «Майdан's». Про це оголосили ведучі проекту під час фінального випуску.

 

У прес-службі каналу ТК повідомили, що поки що невідомо, коли саме має стартувати продовження проекту. Наразі обговорюється специфіка «Майdан's-2», набір учасників тощо.

 

Нагадаємо, у «Майdан's» взяли участь команди з 12 найбільших міст України. За допомогою професійних хореографів учасники проекту в кожному місті готували масштабні танцювальні постановки, які були представлені на Майдані Незалежності. А глядачі під час трансляції у прямому ефірі обирали найкращу з них. Виробляв проект «Майdан's» продакшн Star Media. Вели шоу співаки Сергій Лазарєв і Тіна Кароль. Проект транслювався з 19 березня по 21 травня. Переможцем шоу стала команда з Кіровограда.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13197
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
4726 дн. тому
Посмотри НА СЕБЯ с другой стороны, увидишь свою же ж..пу.
:)
4726 дн. тому
Приходят. А как же... Когда начнется - части от этих страхолюдных сцен будут хорошим "оружием в руках пролетариата". Так что - пусть танцуют
//
4726 дн. тому
Посмотрите на этот проект с другой стороны: всю весну без всяких судебных запретов на Майдане не было ни одной политической акции. Никакие идеи в голову не приходят?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду