Серіал Star Media «Демони» номінували на премію Monte Carlo TV Festival

28 Березня 2011
13043
28 Березня 2011
15:03

Серіал Star Media «Демони» номінували на премію Monte Carlo TV Festival

13043
Серіал Star Media «Демони» номінували на премію Monte Carlo TV Festival

Новий серіал «Демони» виробництва компанії Star Media номіновано на премію Monte Carlo TV Festival в чотирьох категоріях. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Серіал «Демони» візьме участь в категорії «Драматичний телевізійний серіал (Drama TV Series). За звання найкращих на телефестивалі також змагатимуться продюсери серіалу Юрій Мінзянов, Влад Ряшин у двох номінаціях «Найкращий міжнародний продюсер» (Outstanding International Producer) та «Найкращий європейський продюсер» (Outstanding European Producer), а також актори серіалу Семен Стругачев, Олександр Дяченко - в категорії «Найкращий актор» (Outstanding Actor), Яна Соболевська, Віолетта Трикова - у номінації «Найкраща актриса» (Outstanding Actress).

 

«Приємно, що ми вже вдруге опинилися в числі домінантів Monte Carlo TV Festival. В 2009 проекти Star Media - серіал «Отряд» і фільм «Счастливого пути!» також боролися за звання найкращих в чотирьох категоріях «Актор», «Актриса», «Найкращий міжнародний продюсер». Наші конкуренти в цій категорії... The Tudors, Dexter, Lost, Mad Men» - говорить продюсер Влад Ряшин.

 

Monte Carlo TV Festival - телефестиваль, заснований у 1961 році принцом Монако Реньє ІІІ. Цього року журі відібрало 27 проектів, які боротимуться в категорії «Драматичний телевізійний серіал» із різних країн світу - США, Австралії, Бразилії, Німеччини, Великої Британії та інших. Урочиста церемонія вручення відбудеться 10 червня в Монте-Карло, за традицією її відкриватиме принц Монако. У квітні також буде визначено номінантів категорії «Телевізійний художній фільм».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду