detector.media
28.03.2011 15:03
Серіал Star Media «Демони» номінували на премію Monte Carlo TV Festival

Новий серіал «Демони» виробництва компанії Star Media номіновано на премію Monte Carlo TV Festival в чотирьох категоріях. Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Серіал «Демони» візьме участь в категорії «Драматичний телевізійний серіал (Drama TV Series). За звання найкращих на телефестивалі також змагатимуться продюсери серіалу Юрій Мінзянов, Влад Ряшин у двох номінаціях «Найкращий міжнародний продюсер» (Outstanding International Producer) та «Найкращий європейський продюсер» (Outstanding European Producer), а також актори серіалу Семен Стругачев, Олександр Дяченко - в категорії «Найкращий актор» (Outstanding Actor), Яна Соболевська, Віолетта Трикова - у номінації «Найкраща актриса» (Outstanding Actress).

 

«Приємно, що ми вже вдруге опинилися в числі домінантів Monte Carlo TV Festival. В 2009 проекти Star Media - серіал «Отряд» і фільм «Счастливого пути!» також боролися за звання найкращих в чотирьох категоріях «Актор», «Актриса», «Найкращий міжнародний продюсер». Наші конкуренти в цій категорії... The Tudors, Dexter, Lost, Mad Men» - говорить продюсер Влад Ряшин.

 

Monte Carlo TV Festival - телефестиваль, заснований у 1961 році принцом Монако Реньє ІІІ. Цього року журі відібрало 27 проектів, які боротимуться в категорії «Драматичний телевізійний серіал» із різних країн світу - США, Австралії, Бразилії, Німеччини, Великої Британії та інших. Урочиста церемонія вручення відбудеться 10 червня в Монте-Карло, за традицією її відкриватиме принц Монако. У квітні також буде визначено номінантів категорії «Телевізійний художній фільм».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY