К1 запустить шоу з ді-джеєм Пашею та Андрієм Джеджулою

4 Березня 2011
15235
4 Березня 2011
17:56

К1 запустить шоу з ді-джеєм Пашею та Андрієм Джеджулою

15235
К1 запустить шоу з ді-джеєм Пашею та Андрієм Джеджулою

Канал К1 запускає нові шоу «15 хвилин до завтра» та «Мокрий зорепад». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «15 хвилин до завтра» - це обговорення актуальних неполітичних подій за останні дні. Ведучим шоу буде Павло Шилько (ді-джей Паша). В ефірі проект з\'явиться 7 березня о 23:45.

 

«В легкій формі, з гумором, слідуючи світовим тенденціям «Late Night Show», ведучий Павло Шилько і його гість представлять глядачам події. Які у всіх на вустах, зовсім з іншого ракурсу, і пртосто піднімуть настрій», - йдеться  у повідомленні.

 

Гості програми - експерти з різних сфер, зірки шоу-бізнесу, кіно, театру, представники сфери культури, психологи, критики, представники унікальних професій.

 

Ігрове шоу «Мокрий зорепад» стартує 8 березня о 21:20. Ведучим програми стане Андрій Джеджула.

 

За задумом, у проекті «Мокрий зорепад» беруть участь дві команди, кожну з яких очолює відома особистість. У кожній команді по три учасника: зірка, яка відповідає на питання, і група підтримки - двоє найближчих людей. Зіркам по черзі ставлять дотепні запитання з різних сфер знань. Але перед тим як зірка дасть відповідь комп\'ютер довільно обирає когось з учасників його команди, який і понесе «мокре» покарання за неправильну відповідь. У фінальному раунді за неправильну відповідь головних героїв програми обливатимуть водою. Гості відповідають на питання, отримують призи або «розмальовують» своїх близьких.

 

Також 7 березня о 22:45 стартує новий сезон «Бійцівського клубу» з ведучими Степаном Казаніном та Денисом Манжосовим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15235
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
впечатленный
4809 дн. тому
Редкостная хрень!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду