detector.media
04.03.2011 17:56
К1 запустить шоу з ді-джеєм Пашею та Андрієм Джеджулою

Канал К1 запускає нові шоу «15 хвилин до завтра» та «Мокрий зорепад». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «15 хвилин до завтра» - це обговорення актуальних неполітичних подій за останні дні. Ведучим шоу буде Павло Шилько (ді-джей Паша). В ефірі проект з\'явиться 7 березня о 23:45.

 

«В легкій формі, з гумором, слідуючи світовим тенденціям «Late Night Show», ведучий Павло Шилько і його гість представлять глядачам події. Які у всіх на вустах, зовсім з іншого ракурсу, і пртосто піднімуть настрій», - йдеться  у повідомленні.

 

Гості програми - експерти з різних сфер, зірки шоу-бізнесу, кіно, театру, представники сфери культури, психологи, критики, представники унікальних професій.

 

Ігрове шоу «Мокрий зорепад» стартує 8 березня о 21:20. Ведучим програми стане Андрій Джеджула.

 

За задумом, у проекті «Мокрий зорепад» беруть участь дві команди, кожну з яких очолює відома особистість. У кожній команді по три учасника: зірка, яка відповідає на питання, і група підтримки - двоє найближчих людей. Зіркам по черзі ставлять дотепні запитання з різних сфер знань. Але перед тим як зірка дасть відповідь комп\'ютер довільно обирає когось з учасників його команди, який і понесе «мокре» покарання за неправильну відповідь. У фінальному раунді за неправильну відповідь головних героїв програми обливатимуть водою. Гості відповідають на питання, отримують призи або «розмальовують» своїх близьких.

 

Також 7 березня о 22:45 стартує новий сезон «Бійцівського клубу» з ведучими Степаном Казаніном та Денисом Манжосовим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY