Підтримка ЗМІ врятувала центр дитячої онкогематології ОХМАТДИТу

7 Лютого 2011
17456
7 Лютого 2011
16:42

Підтримка ЗМІ врятувала центр дитячої онкогематології ОХМАТДИТу

17456
Підтримка ЗМІ врятувала центр дитячої онкогематології ОХМАТДИТу

Опікунська рада Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку Національної дитячої спеціалізованої лікарні ОХМАТДИТ (НДСЛ ОХМАТДИТ) дякує журналістам за висвітлення ситуації довкола будівництва дитячої поліклініки.

 

«Висловлюємо вам найщирішу вдячність і глибокий уклін за вашу професійну сміливість, небайдужість, бажання змін на краще!  Цими днями ви підтримали не тільки нас та лікарів, ви підтримали усіх дітей України, їх право на здоров'я та життя.  Завдяки Вашим зусиллям нам разом вдалося отримати невелику, але надзвичайно важливу перемогу: ми не допустили неприйнятного скорочення потужності НДСЛ «ОХМАТДИТ»,  унікальної для України дитячої лікарні», - зазначають представники Опікунської ради у заяві, що надійшла до редакції «Детектор медіа». Вказувати свої прізвища останні вважають неетичним, оскільки йдеться про доброчинний проект.

 

Також автори звернення кажуть, що пишаються журналістами: «Ви подали черговий приклад незалежних і небайдужих ЗМІ, здатних впливати на вирішення найважливіших питань.  Ми дякуємо кожному журналісту, кожному оператору, кожному редактору, кожному, хто допомагав.  Ми хочемо вірити і закликаємо вас продовжувати свою діяльність саме на такому високому професійному рівні, в тому числі пильно слідкувати за розвитком подій щодо будівництва в ОХМАТДИТі».

 

Раніше ТК опублікувала текст відкритого звернення  п'ятнадцяти відомих українців, діячів культури та мистецтва і громадських діячів до Президента України. У ньому йдеться про ситуацію, що склалася довкола будівництва нового Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку. Зокрема,  чергове рішення Кабміну щодо будівництва нового корпусу лікарні могло призвести до скорочення 40% ліжок для тяжко хворих дітей. Після публікації свої підписи зазначили понад 2 тис. журналістів і читачів ТК. До висвітлення цієї проблеми долучидися інтернет- видання, друковані ЗМІ та телеканали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17456
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
7475
4838 дн. тому
ура! маленька, але перемога! але все одно треба не випускати з поля зору цю ситуацію...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду