Єфросиніна, Лорак, Могилевська, Грубич, Чубай та інші просять Президента врятувати дитячий онкоцентр (+ВІДКРИТИЙ ЛИСТ)

26 Січня 2011
38494
26 Січня 2011
09:37

Єфросиніна, Лорак, Могилевська, Грубич, Чубай та інші просять Президента врятувати дитячий онкоцентр (+ВІДКРИТИЙ ЛИСТ)

38494
Єфросиніна, Лорак, Могилевська, Грубич, Чубай та інші просять Президента врятувати дитячий онкоцентр (+ВІДКРИТИЙ ЛИСТ)

Більше п'ятнадцяти відомих українців, діячів культури та мистецтва і громадських діячів підписалися під відкритим листом до Президента України щодо ситуації, яка складається навколо будівництва нового Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку.

 

Ініціативна група просить не залишитися осторонь: приєднатися до тих, що підписалися, допомогти розмістити лист у ЗМІ, розповсюдити через знайомих та соціальні мережі.

 

Це потрібно зробити терміново - оскільки доля Центру вирішується завтра.

 

Долучити свій підпис можна, відправивши листа із зазначеною темою «ОХМАТДИТ», а також зі своїм ім'ям та прізвищем (і, за бажанням, місцем роботи або професією) на letter.tk@gmail.com.

 

 

Публікуємо повний текст листа і додаємо документацію:

 

Медичне завдання на будівництво нових корпусів лікарні ОХМАДИТ:

титульний лист

основна частина

останній лист із підписами

 

 

ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ

                                                                            ПРЕМ'ЄР-МІНІСТРУ УКРАЇНИ

 

 

Шановний Вікторе Федоровичу!

Шановний Миколо Яновичу!

 

 

Від імені дітей та батьків Центру просимо Вас взяти під Ваш особистий та пильний контроль ситуацію, яка складається навколо будівництва на базі Національної багатопрофільної лікарні ОХМАТДИТ сучасного Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку (надалі - Центру).

 

Щороку онкодіагнози ставлять близько 2000-м дітей, і 10-12 відсоткам з них життя може врятувати тільки пересадка кісткового мозку. Вже двадцятий рік, лікарі, онкохворі діти, їх батьки, благодійники та волонтери прагнуть будівництва сучасного Центру онкогематології та трансплантації кісткового мозку. Але, на жаль, Україна залишається єдиною, крім Албанії та Молдови, європейською країною, в якій досі не створено власної достатньої бази та умов для трансплантації кісткового мозку всім дітям, які потребують такого лікування.

 

У Німеччині, наприклад, таких трансплантаційних центрів пересадки кісткового мозку світового рівня - 38 (та додатково ще 98 трансплантаційних відділень), в Польщі - 17, Чехії - 10, у Росії - 4. У Білорусії вже десять років функціонує республіканський центр на 180 ліжок, де роблять трансплантації в тому числі й багатьом українським дітям. Мінімальна ціна трансплантації для українця - 200 тис. дол. в Білорусії, Ізраїлі та Росії, 300 тис. євро - у Німеччині. Українська держава та благодійники витрачають величезні кошти на оплату таких трансплантацій за кордоном. За інформацією прес-служби МОЗу, у 2010 році тільки державою витрачено майже 17 млн. грн. А за інформацією громадських організацій також на благодійні кошти за останні кілька років за кордоном оплачено трансплантації кісткового мозку українським дітям на загальну суму більше 5 млн. євро.

 

Найприкріше те, що такими значними сумами, які з величезними труднощами збираються усіма можливими шляхами серед простих українців, фінансуються закордонні клініки. Позаяк в Україні мінімально 200-250 дітей щорічно потребують трансплантації кісткового мозку. Лікарі, батьки та громадськість покладали величезні надії на скоріше вирішення питання будівництва Центру після видання наказу МОЗу № 460-АДМ від 23.11.2010 «Про створення робочої групи та підготовку необхідних документів для реалізації проектів модернізації НДСЛ ОХМАТДИТ, де передбачалося будівництво Центру за дійсно світовими стандартами.

 

Але нам стало відомо, що 26 січня 2011 року Кабінету Міністрів буде представлено нове Медичне завдання на будівництво нового корпусу лікарні, в котрому повинні поміститися сімнадцять(!!) відділень ОХМАТДИТу. Це призведе до скорочення в середньому понад 40% ліжок для важкохворих дітей, в одному корпусі повинні будуть поміститися: «0-й - діагностичне відділення з кабінетами радіоізотопної діагностики, логістика, технологічні приміщення, приміщення для лінійних прискорювачів, кріобанк для зберігання трансплантатів стовбурових гемопоетичних клітин у рідкому азоті; 1-й поверх - приймальне відділення, гардероб для відвідувачів, реєстратура, архів, експрес-лабораторія, лабораторія імуногістохімічних досліджень, адміністративні приміщення, навчальна аудиторія з методичним кабінетом, конференц - зала на 150 місць, сенсорна кімната; 2-й поверх - відділення ургентної хірургії з ліжками гнійної хірургії (30 ліжок), відділення торако-абдомінальної хірургії з трансплантаційними ліжками (30 ліжок); 3-й поверх - центр вад розвитку новонароджених (30 ліжок), ЛОР-відділення з ліжками щелепно-лицьової хірургії (30 ліжок); 4-й поверх - відділення дитячої ортопедії травматології і мікрохірургії (30 ліжок), відділення дитячої офтальмології з нейрохірургічними і нейроонкохірургічними ліжками (30 ліжок); 5-й поверх - неврологічне відділення (30 ліжок), педіатричне відділення для дітей молодшого віку (30 інфекційно-боксованих ліжок), педіатричне відділення для дітей старшого віку з ліжками пульмонологічними, алергологічними, кардіологічними, нефрологічними та генетичних захворювань (30 ліжок); 6-й поверх - центр дитячої онкології, гематології і трансплантації кісткового мозку (40 ліжок), а саме відділення онкології на 15 ліжок та відділення інтенсивної хіміотерапії і трансплантації кісткового мозку на 25 ліжок, відділення трансфузіології і референс-лабораторія з лабораторної діагностики онкогематологічних захворювань з відділом тканинного типування (донорів кісткового мозку); 7-й поверх - операційне відділення, анестезіологічне відділення та відділення інтенсивної терапії (21 ліжко); 8 поверх - технологічний (системи вентиляції та клімат-контролю)».

 

І звичайно про Республіканський сучасний Центр онкогематології та трансплантації кісткового мозку мова вже не йде. Навпаки, цим медичним завданням значно скорочується кількість ліжок, відведених під Центр: з 70-ти, які приймають дітей зі всієї України у теперішній будівлі 1939 року будівництва Центру ДОГ і ТКМ, до 25 у новому. І це при тому, що зараз наявні сімдесят ліжок, постійно переповнені, через що часто неможливо госпіталізувати до Центру пацієнтів, які цього негайно потребують.

 

Вважаємо, що такі наміри МОЗ не відповідають заявленій Наказом цілі «забезпечити максимальний рівень охоплення сучасною діагностикою та адекватним лікування, в т.ч. і відповідне обстеження для ТКМ, онкологічних та гематологічних захворювань у дітей в Центрі». Але завдання на будівництво вже підписане Міністром охорони здоров'я України, Ємцем І.М. Це Медичне завдання перекреслює майбутнє Центру онкогематології та трансплантації кісткового мозку. Ми просимо приділити найпильнішу увагу до процесу проектування та будівництва Центру дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку, з тим щоби забезпечити його максимальну відповідність світовим стандартам та потребам хворих дітей України! Просимо забезпечити послідовність рішень уряду з тим, щоб рятувати життя наших дітей, які напряму залежать від умов лікування цієї складної але виліковної хвороби! Копія медичного завдання на будівництво за підписом Міністра охорони здоров'я додається.

 

 

З повагою,

 

 

1. Заслужений лікар України Донська С.Б., Завідувач Центром ДОГ і ТКМ НДСЛ «ОХМАТДИТ»

 

2. Заслужений лікар України Рижак О.А, Завідувач Відділення ТКМ Центру ДОГ і ТКМ НДСЛ «ОХМАТДИТ»

 

3. Народна артистка України Руслана Лижичко

 

4. Заслужений діяч мистецтв України Олександр Ксенофонтов

 

5. Народна артистка України Ані Лорак

 

6. Народна артистка України Марічка Бурмака

 

7. Народна артистка України Наталія Могилевська

 

8. Заслужений артист України Анатолій Гнатюк

 

9. Заслужена артистка України Лариса Руснак

 

10. Заслужений артист України, лідер гурту «Плач Єремії», Тарас Чубай

 

11. Лауреат Національної телевізійної премії «Телетріумф-2010» Костянтин Грубич

 

12. Директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Малкович І.А.

 

13. Телевізійна ведуча Снєжана Єгорова

 

14. Телевізійний ведучий Антін Мухарський

 

15. Телевізійна ведуча Марія Єфросиніна

 

Члени Опікунської ради Центру ДОГ і ТКМ НДСЛ «ОХМАТДИТ»:

16. Корчинська О.А.

 

17. Мацібох О.Г.

 

18. Бахтіярова Д.О.

 

19. Зборовський В.А.

 

20. Соломко Ірина, оглядач журналу Корреспондент

 

21. Царенко Олена Миколаївна Національна Телекомпанія України, журналіст

 

22. Козловська Наталія Ярославівна, маркетинг-директор "Телебіржі", волонтер фонду допомоги онкохво

 

23. Мохорт Наталія Анатоліївна

 

24.  Наталія Лигачова, Детектор медіа

25. Князев Надія Михайлівна

26. Ковтун Олена Олексіївна, НТКУ

27. Демченко Катерина товарознавець

28. Васильєв Володимир, М1

29. Ольга Герасим"юк, телепродюсер, народний депутат

30. Мудренко Марія Володимирівна, прес-секретар Асоціації автовиробників України "Укравтопром"

31. Машинцев Шгор Борисович

32. Брусиловский Александр Борисович, администратор сайта www.donor.org.ua, помощи онкобольным детям

33. Бараненко Вікторія Василівна

34. Бараненко Вікторія Василівна

35. Пугач Людмила Михайлівна менеджер ТА Стиль тур

36. Лебедєва Леся Володимирівна (волонтер, Донецьк)

37. Борисова Марія Миколаївна

38. Блоцька Наталія Володимирівна.

39. Полякова Дар'я Сергіївна, лікар

40. Буличев Дмитро Вікторович (волонтер, Київ)

41. Бережна Ганна Василівна

42. Сапунова Ольга (волонтер)

43. Марченко Катерина Олександрівна (юрист ТОВ "ОМП", Київ)

44. Набивач Ганна Юріївна

45. Сідоров Євгеній Олександрович

46. Шевченко Марія Валеріївна, журналіст

47. Старовєрова Тетяна Анатоліївна

48. Непитайленко Катерина Сергіївна (бізнес-тренер)

49. Гусакова Вікторія Вікторівна, журналіст

50. Абдуллаєв Нариман Еседулаєвич, батько дитини, яка померла від раку в грудні 2010 року

51. Яценко Ольга Іванівна(перебуваю в дикретній відпустці)

52. Вайнер Любов Львівна, бібліотекар

53. Михайліна Марина Ігоревна, журналіст Харківської газети "Політихнік"

54. Спіцина Валентина Федорвна ,пенсіонер

55. Чернявський Олександр Федорович, шахтар

56. Боднар Л.В,

57. Бушеньова Тетяна Валерiанiвна, iнженер

58. Черепанова Анастасія Борисівна

59. Боднар Л.В.

60. Кулик Наталія Сергіївна (Райффайзен Банк Аваль)

61. Казимірова Анна (юрист)

62. Михайлiна Надiя Вiкторiвна, ТОВ "Фабула", ген директор

63. Абдуллаєва Таміла

64. Черепанов Андрій Юрійович, маркетолог

65. Худис Іван Михайлович, інженер, м. Ратне

66. Каптенко Ірина Станіславівна

67. Гера Орест Богданович, фізик

68. Гусакова Антоніна Тимофіївна, пенсіонер

69. Захарчук Ю.В., економіст

70. Чернякова Людмила Станіславівна, менеджер з продажу

71. Дунець Сергій Петрович (аспірант)

72. Бурбан Ірина Леонідівна, лікар

73. Волошина Вікторія Сергіївна (редактор)

74. Біліченко Тетяна Іванівна, економіст

75. Біліченко Тетяна Іванівна, економіст

76. Проценко Iрина Петрiвна (фiнансист)

77. Петрущенко Ольга Петрівна, волонтер дитячого онко відділення інститута Раку

78. Захарчук Ю.В., економіст

79. Богословская Валентина Михайловна (волонтер Черниговского детского отделения)

80. Сторожева Наталья Григорьевна

81. Запорожчук Євгеній Сергійович

82. Ветрова Марина Юрьевна( мать больной лейкозом дочери Полины)

83. Давидко Марина Анатолiiовна, перекладач ГУП ПЗЗ, ЧАЕС

84. Шевченко Аистина Михайловна - волонтер онкогематологического отделения Житомирской ДОБ

85. Сторожева Мария Игоревна (студентка)

86. Клокова Н. Я, юрист

87. Ветрова Марина Юрьевна( мать больной лейкозом дочери Полины)

88. Шурубура Татьяна (волонтер ЧОДБ в оказании помощи онкобольным детям)

89. Выходцевская Александра Викторовна, БФ "Парус надежды" ( помощь детям с онкозаболеваниями Одесск

90. Легкая Людмила Михайловна (ЧП)

91. Гриценко Ольга Олександрівна, студентка

92. Блоцький Антон Володимирович (консультант з маркетингу, Київ)

93. Йойна Н.Н.

94. Коваль

95. Пожарська Ольга Олександрівна (волонтер дитячого онко відділення Національного інституту Раку)

96. Бондарева Діана Валерієвна

97. Куницкая Нелля Алексеевна ( пенсионерка)

98. Пачевська М.К. Громадська організація "Крок до життя"

99. Матвіїшина Ганна Анатоліївна, прес-секретар "Радіо-Ера", радіоведуча

100. Галкіна

101. Алексєєва Марина Павлівна (молодший спеціаліст з обліку кадрів)

102. Козорищак Михаил Юрьевич (пенсионер., дедушка больной ОЛЛ внучки)

103. Галкіна Алла Олегівна, волонтер дитячого відділення онкогематології Київської Обласної лікарні

104. Коваль Євгенія , юрист ТОВ "ОМП"

105. Бєлова Марина Борисівна - директор Телерадіокомпанії "Санді"

106. Дистрянова Инга Владимировна , Глава Правления БФ "Парус надежды"

107. Бойко Алла Олександрівна

108. Выходцевская Александра Викторовна, БФ "Парус надежды" ( помощь детям с онкозаболеваниями Одесск

109. Чернявська Ірина Олександрівна, юрист

110. Третьяк Юлия Анатольевна

111. Матвієнко Ніна Миколаївна (економіст)

112. Білецька Ольга Валеріївна (спеціаліст з впровадження програмного забезпечення)

113. Третьяк Александр Александрович

114. Хортицкая Наталья Никифоровна

115. Терзі Ірина Миколаївна

116. Вялова Марина Михайловна

117. Бєлова Яна Олександрівна (студентка, журналістка, волонтер фонду "Парус надежды")

118. Овдиенко Наталья Петровна (юрист)

119. Манєвич Юлія Василівна

120. Мошко Олексій Миколайович, СПД

121. Кочержук Юрій Леонтійович (дизайнер)

122. Рекунова Вера Константиновна

123. Веремієнко Віталія Анатоліївна - Приватний підприємець

124. Галкіна Алла Олегівна, волонтер дитячого відділення онкогематології Київської Обласної лікарні

125. Бахтіна Анна Юріївна (Піреус Банк)

126. Легкая Юлия Анатольевна ( студентка ХАИ)

127. Выходцевская Александра Викторовна, БФ "Парус надежды" ( помощь детям с онкозаболеваниями Одесск

128. Гриценко Ольга Олександрівна, студентка

129. Колядко Г.О.

130. Гриценко Ольга Олександрівна, студентка

131. Потомська Тетяна Володимирівна - комерційний директор "Центру перекладів "ТРІС", координатор акц

132. Вялова Марина Михайловна

133. Гордєєва Тетяна Валеріївна (Finance.ua)

134. Оніпко Наталія Олексіївна, президент Всеукраїнського благодійного фонду "Запорука"

135. Яшина Ганна Валентинівна (спеціаліст з інформаційних технологій)

136. Сподар Олена Василівна

137. Сподар Олена Василівна

138. Белецька Ірина Василівна

139. Слюсар Ірина Василівна

140. Юрченко Надежда Юрьевна, менеджер продаж ЗАО"СГ ТАС"

141. Фролов Антон Викторович (Finance.ua)

142. Чайка Тетяна Павлівна (фінансовий менеджер)

143. Стельмах Алёна, волонтёр младенца, умершего от рака в январе 2010г.

144. Одерій Марина Павлівна

145. Гордєєва Тетяна Валеріївна (Finance.ua)

146. Яшина Ганна Валентинівна (спеціаліст з інформаційних технологій)

147. Яшина Ганна Валентинівна (спеціаліст з інформаційних технологій)

148. Гордєєва Тетяна Валеріївна (Finance.ua)

149. Фролова Ганна Олегівна ТОВ "ФРАНСем"

150. Захаріна Ганна Миколаївна (волонтер НІР)

151. Кишинський Ігор Богданович/менеджер ЗЕД

152. Померко Альона Володимирівна

153. Брагин Алексей Иванович

154. Плачинда Георгий Владимирович !

155. Сахно Катерина В"ячеславівна (Finance.ua)

156. Вержбовська Дар'я Олександрівна

157. Вержбовська Дар'я Олександрівна

158. Шаленко Людмила Миколаївна

159. Мороз Юлія Миколаївна

160. Стрижко Михайло Вячесалвович (Піреус Банк МКБ)

161. Ярошенко Анна Володимирівна (Піреус Банк)

162. Пономарьова Ольга Віталіївна

163. Савоченко Юлія Володимирівна, секретар приймальної

164. Статкевич Михаил Валериевич, донор крови 1(+) более 30 раз

165. Решетник Світлана Володимирівна( секретар Piraeusbank)

166. Задависвічка В.А.

167. Лариса Полищук

168. Терещенко Наталья Васильевна ТОВ "Теорет"

169. Лисенко Антон Петрович (приватний підприємець)

170. Кокорін Олексій Леонідович

171. Бережна Юлія Миколаївна (менеджер)

172. Василенко Ирина Николаевна Частный Предприниматель

173. Василенко Ирина Николаевна Частный Предприниматель

174. Карновал Станіслав Михайлович

175. Смирнова Сюзанна Владимировна

176. Сьоміна Марія

177. Андрій Миколайович Бойко

178. Тимофеєва Юлія Володимирівна

179. Стрельцова Мария Викторовна (ТРК "МиКомп" Днепродзержинск)

180. Жуков Олександр Володимирович

181. Ковальов Андрiй Олегович

182. Помазан Ірина Сергіівна (адміністратор готелю "Промінада")

183. Болотний Юрій Вадимович

184. ТОВ "ПРОМИСЛОВА СПІЛКА УКРАЇНИ"

185. Базарова Екатерина Алексеевна

186. Соболєва Марина Олександрівна

187. Бурчак Лариса Олександрівна (бухгалтер)

188. Бережна Юлія Миколаївна (менеджер)

189. Бойко Дмитрий Алексеевич

190. Мазаратій Юрій Іванович

191. Лузань Олексій Миколайович

192. Сирота Ксенія Олегівна

193. Кобзар Тетяна Антонівна ТОВ "Теорет"

194. Кобзар Тетяна Антонівна ТОВ "Теорет"

195. Евланьева Анастасия Леонидовна

196. Садокова Олена Станіславівна (бухгалтер)

197. Митрофанова Диана Анатольевна, педагог

198. Пікалова Ольга Леонідівна

199. Бойко Татьяна Никитична (пенсионер)

200. Абраменко Павло Петрович (ХАТОБ)

201. Шаян Євген Леонідович, GMT group

202. Булавко Олег Виталийович

203. Кобченко Тетяна Геннадіївна

204. Галас Ганна Олегівна (Юрисконсульт)

205. Сороченко Татьяна Яковлевна (домогосподарка)

206. Остапенко Вячеслав Олегович

207. Кобзар Євгеній Валентинович (ЗАТ "Індастріал Медіа Нетворк")

208. Максимова Наталья Ананьевна

209. Максим Владимирович

210. Василик Дмитро Володимирович (ПІРЕУС БАНК МКБ)

211. Антонова Алла (волонтер, відділення онкогематології, Охматдит)

212. Калюжный Илья Владимирович, студент

213. Бандура Василь Михайлович

214. Агарков Геннадий Геннадиевич (дизанер)

215. Головко Марія Андріївна, волонтер www.donor.org.ua

216. Красуля Пантелеймон Владимирович (менеджер продаж)

217. Паламарчук Костянтин Петрович (арт-директор щотижневика "Статус")

218. Головань Ірина Віталіївна

219. Ничипорук Богдана Миколаївна, студентка

220. Кривохатко Тетяна Миколаївна (інженер)

221. Балановський Вадим Васильович (креативний дизайнер)

222. Щербинин Сергей Владимирович (Finance.ua)

223. Нахаев Алексей Александрович

224. Бурцева Людмила Викторовна (актриса театру "Київ")

225. Мельник Олександр Володимирович

226. Маркіна Ірина Миколаївна

227. Прилуцька Дарія Василівна, економіст

228. Кругла Тетяна Олександрівна

229. Петрук Тетяна Миколаївна (студентка)

230. Веренько Юлія Євгенівна

233. Марченко Олена Андріївна (асистент Голови Правління)

236. Ярошенко Тетяна Олександрівна (Радник Голови правління VAB Банку)

239. Кондрашов Дмитро Олександрович, інженер

243. Наконечна Юлія Леонідівна(ПП)

244. Бойко Катерина Миколаївна

245. Вихор Юлия Владимировна (менеджер по маркетингу)

248. Каднікова Ганна Володимирівна (інженер/НЕК Укренерго)

555. Петрик Артем Александрович (программист)

557. Кисель Наталия Игоревна

558. Черниш Ярослав (Центр політичного консалтингу www.homopoliticus.org)

561. Чесноков Валерий Михайлович, пенсионер

562. Забуга Юлия Валериевна в декрете

563. Іванів Сергій Дмитрович (генеральний директор)

564. Бистрова Олена Володимирівна, ПАТ "Укрсоцбанк"

565. Люш Аліна Петрівна,студентка

566. маренец -полянский денис пром альпинист

567. Фищук Татьяна Владимировна

568. Смоляченко Сергій Анатольєвич (программіст)

569. Ліпська Наталія Сергіївна БФ "Крила надії" допомога онкохворим дітям у Львові і Західній Україні

570. Савчук Варвара Вадимовна

571. Балан Оксана Іванівна

572. Павлова Надыя Миколаывна

573. Подгорный Николай Сергеевич (НЭК "Укрэнерго")

574. Петренко Давид Анатольевич (менеджер PR)

575. Манько Олена Андріївна(волонтер благодійного фонду "Парус надежды" м.Одеса)

576. Бебко Василь Володимирович

577. Янакова Оксана Евгеньевна

578. Гринюк Анна Сергіївна

579. Нечаева Анжелика, бухгалтер

580. Короленко О.Г.

581. Костічева Лариса Миколаївна

582. Миронюк Павло Миколайович, інженер-електрик, Одеса

583. Миронюк Павло Миколайович, інженер-електрик, Одеса

584. Макаренко Светлана Николаевна/ домохозяйка

585. Волошин Олександр Володимирович

586. Бак Олександр Миколайович токар ДП НВКГ "Зоря-Машпроект" м.Миколаїв

587. ДПЗ ДП Енергоринок

588. Рудницька Наталія Миколаївна ( викладач)

589. Рудницька Світлана Миколаївна (юрист)

590. Рудницька Ніна Петрівна (пенсіонерка)

591. Рудницький Микола Арсентійович (пенсіонер)

592. Крушеницкий Роман Юрьевич инженер-программист

593. Радченко Наталія Петрівна

594. Кащенко Олена Володимирівна (менеджер)

595. Тимофеюк Наталья Юрьевна

596. Себова Марія Олександрівна (журналіст)

597. Волков Сергей Игоревич (руоководитель отдела)

598. Волков Сергей Игоревич (руоководитель отдела)

599. Джуран Богдан Васисильевич врач

600. Перепечко Катерина Миколаївна (старший імпорт-менеджер)

601. Мироненко Дмитрий Викторович, инженер

602. Генеральный директор Вселенной

603. Клочанюк Галина Романовна, пенсионер-инвалид

604. Ліканов Олексій Олексійрвич

605. Генеральный директор Вселенной

606. Трушевський Олексій Валерійович

607. Ліканова Наталія Ігорівна

608. Кабачна О.М., відділ кадрів ПТ "Ломбард "Золота Скриня"

609. Кириленко Анна Миколаївна, викладач

610. Губенко Єгор Валентинович (директор ТОВ "СП "Емпаєр Моторз")

611. Швець Олена Андріївна, економіст

612. Пилипенко Дмитро Костянтинович (майстер автосервісу)

613. Нікітін Олексій Олексійович

614. Попик Тетяна Миколаївна приватний підприємець

615. Бартковська Лариса Анатоліївна, гол.бухгалтер ТОВ "КОНТАКТ КО", волонтер БФ "ПАРУС НАДІЇ", м.Одеса

616. Фефелов Костянтин Борисович

617. Барська Олександра Дмитрівна (економіст)

618. Попик Тетяна Миколаївна приватний підприємець

619. Бартковська Лариса Анатоліївна, гол.бухгалтер ТОВ "КОНТАКТ КО", волонтер БФ "ПАРУС НАДІЇ", м.Одеса

620. Зубарева Дария Владимировна (экономист, Банк "Украинский капитал")

621. Семенченко О.М.

622. Левтеров Кирилл Володимирович, юрист, ЮФ "О-еМ-Пе"

623. Киверская Ирина Николаевна ( домохозяйка, Чернигов)

624. Світанько Маріанна Олексіївна (економіст)

625. Снігур Оксана Юріївна ("Газета по-українськи")

626. Данилевський Юрій Павлович наладчик "Зоря-Машпроект"

627. Макаренко Ярослав Николаевич

628. Борисова Галина Олеговна, студентка

629. Макаренко Ярослав Николаевич

630. Іващенко Надія Анатоліївна, аспірант

631. Цекот Наталія Сергійовна, медсестра, м. Димитрів

632. Хома Наталія Петрівна ( спеціаліст / ПАТ" Агрокомбанк"

633. Ткаченко Андрей Александрович

634. Полуян Анна (бармен)

635. Багатько Андрiй Миколайович

636. Гарбар Дарья (менеджер по роботі з кліентами)

637. Борвенок Наталія Володимирівна, мати двох дітей

638. Віднічук Альона Антонівна (домогосподарка)

639. Осипчук Катерина

640. Віднічу Ірина Сергіївна (РАЕС, кранівниця)

641. Перепелиця Максим Анатолійович (керівник відділу)

642. Віднічук Ірина Сергіївна (РАЕС, кранівниця)

643. Бурчина Екатерина Юрьевна (инженер-программист)

644. Уляницький Дмитро Володимирович

645. Бідна Ксенія Андріївна (ВАТ УкрКарт)

646. Бурчина Екатерина Юрьевна (инженер-программист)

647. Бурчина Екатерина Юрьевна (инженер-программист)

648. Паневин Юрий Михайлович Позор чинушам!! Не трогайте больных детей!!!!!!

649. Харлан-Пламеневська Ірина Василівна, авіаменеджер

650. Карнарук Віктор Миколайович, пенсіонер

651. Грачова Ольга Василівна (домогосподарка, мати двох дітей)

652. Бадіра Тарас Георгійович (волонтер)

653. Сироїжка Вадим Володимирович (керівник відділу продажів)

654. Недождій Олена Вікторівна головний бухгалтер ТОВ "ЕКС"

655. Трифонова М.В.

656. Лукашенко Роман Леонідович (підприємець)

657. Сурдуленка Катерина Олександрівна , бухгалтер

658. Кудюкова Надія Борисівна, вчитель математики

659. Гавришева Ірина Олександрівна (БФ "Щаслива дитина", Запоріжжя)

660. Мама Елена Николаевна

661. Любімова Тетяна Володимирівна, маркетолог

662. Ташута Галина Петрівна (ВАТ "УкрКарт")

663. Лисенко Олеся Миколаївна (волонтер БФ "Подих життя", студентка)

664. Трембовельська Ірина Володимирівна

665. Богдан Тетяна Василівна

666. Голумбиевская Анна Георгиевна

667. Чернецька Ірина Леонідівна ( бухгалтер)

668. Гришаева Ольга Игоревна

669. Шендеров Вячеслав Сергеевич

670. Залужна Наталія Миколаївна(менеджер з туризму)

671. Юракова Нина Николаевна

672. Журавський Юрій Миколайович

673. Білодід Ярослав Федорови (студент)

674. Циганенко Олексій Вадимович

675. Міняйло Олександр Сергійович, юрисконсульт

676. Левченко Валентин Владимирович (фин. директор)

677. Снігур Олег Васильович ("Україна молода")

678. Гусєва Ірина Ігорівна

679. ТОВ СТО "Автотехникс"

680. Міщук Катерина Євгеніївна (журналіст)

681. Рудікова Світлана Сергіївна (художниця)

682. Райко Ірина Володимирівна, науковий співробітник

683. Конончук Светлана Петровна (студентка)

684. Тимофеюк Наталья Юрьевна

685. Савченко Іван Іванович (студент)

686. Кропотова Олена Юріївна, менеджер

687. Олексієнко Оксана Вітіліївна

688. Завальний Олександр Сергійович (студент КНУБА)

689. Приходько Катерина Юіївна

690. Кореневич Татьяна Андреевна(мать онкобольного ребенка,ТКМ в Минске 2007г)

691. рог любовь

692. Григорова Олександра Євгенівна (культуролог)

693. Гутник Наталья Николаевна

694. Летина Татьяна Юрьевна

695. Бахуринская Нина Александровна

696. Доманська Олена (ст. викладач)

697. Савочкина Розалия Анатольевна врач

698. Даниленко Євгенія Михайлівна

699. Летина Татьяна Юрьевна администратор,мед.сестра

700. Левонюк Сергій В'ячеславович, інженер-програміст, волонтер

701. Бас Сергей Алексеевич доктор

702. Писанецкая Наталья Борисовна теплосети оператор

703. Артеменко Віктор Васильович

704. Шубіна Оксана Сергіївна (головний бухгалтер)

705. Голуб Ірина Миколаївна

706. Іванов Олексій Олександрович (студент НТУУ "КПІ")

707. Уткіна Наталія Йосипівна

708. Чайка Тетяна Брониславівна

709. Макарчук Людмила Петрівна (викладач)

710. Бас Анастасия Сергеевна администратор юрист

711. Журавський Юрій Миколайович

712. Зелинська Анастасія Миколаївна, юрист

713. Кицак Галина Вікторівна (викладач)

714. Радул Марина Степановна мед.сестра

715. Мозоль Наталія Миколаївна (мама і дизайнер, приватний підприємець)

716. Поляков Игорь Владимирович экономист

717. Очинская Елена Викторовна мед.сестра

718. Диденко Наталия Александровна

719. Бурлак Галина Михайлівна, викладач

720. Скорохатько Сергій Віталійович

721. Ражева Галина Ивановна (пенсионека)

722. Малюченко Владимир Викторович

723. Андреева Наталья Михайловна микробиолог

724. Денисова Валентина Тимофєєвна, пенсіонерка

725. Крикляс Екатерина Владимировна стоматолог

726. Барановский Василий Павлович ()

727. Писанецкий Юрий Леонидович пенсионер

728. Алексеенко Владимир Ильич строитель

729. Терновая Людмила Ивановна учительница

730. Віскунець Людмила Миколаївна

731. Радул Татьяна Афанасьевна лаборант

732. Радул Степан Степанович водитель

733. Сікорська Оксана Віталіївна - CMA CGM Одеса

734. Терновая Марина Афанасьевна повар

735. Блидар Александра Владимировна мед.сестра

736. Кравчук Олександр Олександрович

737. Бачук Анна Александровна мед.сестра

738. Бронштейн Лариса Вiкторiвна

739. Храмов Анатолий Ефимович стоматолог

740. Шаповал Марина Викторовна мед.сестра

741. Радул Оксана Степановна студентка

742. Писанецкая Александра Евгеньевна студентка

743. Завойко Денис Степанович стоматолог

744. Савочкин Юрий Семенович военный пенсионер

745. Терещенко Иван Викторович (студент)

746. Горбатюк Валентина Денисовна врач скорой помощи

747. Савочкина Екатерина Юрьевна студентка

748. Писанецкий Алексей Юрбевич Студент

749. Стырчак Леонид Степанович стоматолог

750. Шибко Анрей Валерьевич стоматолог

751. Лакатош Олена Юріївна, вихователь

752. Архипов Олексій Олегович

753. Андреева Наталья Владимировна бухгалтер

754. Джус Дарья Андріївна, начальник юридичного відділу каналів М1, М2

755. Голубєва Олександра Василівна

756. Шевцов Алексей

757. Корнєєва Тетяна Миколаївна, експерт з питань місцевого і регіонального розвитку

758. Груздова Світлана Анатоліївна

759. Процак Руслан Сергійович, лікар-онколог

760. Ильяшевич Екатерина Михайловна, менеджер по продажам

761. Жмака Ярослав Миколайович, студент

762. Ильяшевич Екатерина Михайловна, менеджер по продажам

763. Ильяшевич Екатерина Михайловна, менеджер по продажам

764. Літвінова Тетяна Вікторівна

765. Солодовникова Таисия Анатольевна

766. Новаковский Дмитрий Витальевич (ГП МОУ "Одесавиаремсервис")

767. Чумак Оксана Володимирівна (мама дитини, що перенесла онкозахворювання)

768. Герцог Ирина Эдуардовна (Страховая компания "ПЗУ")

769. Поліщук Ігор Борисович, головний редактор тижневика "ТV-Парк"

770. Шевченко-Шевчук Юлія Володимирівна

771. радченко яна николаевна (врач)

772. казаков виталий матвеевич

773. мелешко артур олегович(студент)

774. Герец Антонина Осиповна домохозяйка

775. Литвинова Анна Юрьевна Бухгалтер

776. Тимощук Ольга Владимировна домохозяйка

777. Вахній Вікторія Володимирівна

778. Янчук Вадим Степанович (Империя холдинг, программист)

779. Роговська Ольга Вiталiiвна

780. Рибаков Євгеній

781. Дегтярев Роман Викторович частный предприниматель

782. Скорохатько Сергій Віталійович

783. Молочко Ирина Станиславовна (визажист-стилист)

784. Панкова Тетяна Миколаевна

785. Коваль Наталія Борисівна вчитель початкових класів

786. Романова Людмила Васильівна пенсіонерка

787. Ворошилова Ольга Миколаївна (вчитель,м.Миколаїв)

788. Ярмульська Юлія Миколаївна

789. Ярмульский Володимир Анатолійович

790. Павлова Марина Валерьевна

791. Алешина Елена Михайловна (мама ребенка, умершего от рака), менеджер

792. Вдовенко Вячеслав Миколайович

793. Хорунжая Поліна Володимирівна, бухгалтер

794. Вдовенко Марія Михайлівна

795. Вдовенко Микола Сергійович

796. Федоряк Катерина Дмитрівна (дизайнер, ЗАТ "Премиумвин")

797. Єршова Марія (організатор акцій допомоги онкохворим дітям)

798. Вдовенко Вячеслав Миколайович (інженер)

799. Писаренко Ирина Анатолиевна (студентка)

800. Пустовий Сергій Олексійович (начальник відділу розробки програмного забезпечення)

801. Грабко Екатерина (волонтер николаевского онкоотделения)

802. Черній Анна Вікторівна (дезайнер одягу)

803. Цимох Валентин Валентинович (журналист, "Спорт-Экспресс в Украине")

804. Ніколаева Тетяна Анатоліівна

805. Бондарчук Оксана Леонидовна

806. Гончарук Ірина Людвигівна (перебуваю в декретний відпустці)

807. Виноградова Валентина Кирилівна

808. Костыркин Геннадий Валентинович, пенсионер

809. Ніколаєнко Ольга Олександрівна, редактор

810. Чех Жанна Андреевна, частный предприниматель

811. Бикова Світлана Юріївна, донор

812. Стеценко Святослав Олександрович, пенсіонер, м .Київ

813. Лущик Тетяна Володимирівна, аудитор системи менеджменту якості

814. Підручна Любов Василівна програміст

815. Рак Оксана Іванівна, ТД "Респект"

816. Андрыанова Олена Выталыъвна, дизайнер

817. Марчук Дмитро Вячеславович (студент)

818. Кравчик Вадим, фізик

819. Іваницький Олег студент

820. Іваницький Олег студент

821. Єрмілова Людмила Валеріівна (волонтер Охматдит)

822. Любчинська Юлія Павлівна, перекладач

823. Іваницький Олег студент

824. Чернишова Ірина (заступник директора ТОВ ПТК Укргазкомплект)

825. Гордійчук Валентина Степанівна фінансист

826. Аленькина Татьяна Юрьевна,нженер

827. Морква Юрий Георгиевич СПД

828. Башковатова Ганна Василівна (студентка)

829. Бурлака Ліана Григорьївна (перебуваю в дикретній відпустці)

830. Вовк Людмила Анатольевна

831. Теміров Олег Гайратович, дизайнер

832. Петренко Василь Іванович

833. Берназ Андрій Михайлович ( військовослужбовець)

834. Говорова Наталия Альбертовна(Одесса)

835. Самарська Тетяна Миколаівна, програміст

836. Портянко Лариса Вікторівна (бухгалтер)

837. Сіленок Ігор Валерійович

838. Перепелиця Євген Володимирович, дизайнер

839. Капитонова Жанна Валерьевна

840. Чичикало Сергей Анатольевич

841. Чичикало Ольга Александровна

842. Мельникова Ирина

843. Бондарчук Евгений Владимирович

844. Карпов Антон Владимирович

845. Скорнякова Елена Александровна

846. Гонтаренко Юрій Олександрович (gonta@i.ua. Бухгалтер)

847. Бондаренко Ирина Ивановна

848. Бондаренко Ирина Ивановна

849. Катерина Іванова, журналіст

850. Любарський Вячеслав Іванович, лікар

851. Мати Гаврилова Світлана Борисівна ( в дикретній відпустці)

852. Юрченко Варвара, литератор

853. Воротинцева Марія Іванівна, пенсіонерка

854. Бобильов Юрій Васильович, Рівненська обласна клінічна лікарня, лікар-рентгенолог

855. Стинковая Елена Васильевна.Не работаю.

856. криничная светлана николаевна. оператор котельной.

857. Федоряк Руслан Михайлович (викладач)

858. Большунов Володимир Анатолійович пенсіонер

859. Яворська Наталія Іванівна -підприємець.

860. Перлатов Ігор Андрійович

861. Заборовский Андрей Анатольеивч, программист

862. Зiнчук Дмитро Дмитрович (керiвник вiддiлу)

863. Ярощук Олександр Миколайович , підприємець

864. Ярощук Тетяна Миколаївна, підприємець

865. Гончар Юлія Олександрівна (студентка КНУБА)

866. Шелудько Юрий Всеволодович зав.лаб.

867. Палий Андрей Валерьевич

868. Гордієнко Ольга Валеріївна, приватний нотаріус

869. Турков Олег Володимирович (науковець)

870. Корочанська Алла

871. Шевченко Олександр (менеджер)

872. Карпенко Олег Викторович, военный пенсионер

873. Корочанська Алла

874. Людмила Писанко, НТКУ

875. Андрух Юрий - Гражданин Украины

876. Бовсуновская Валерия Валентиновна

877. Гольцев Валентин Иванович, гражданин

878. Бовсуновская Светлана Григорьевна

879. Теміров Олег Гайратович, дизайнер

880. Кузнецова Лилия миайловна (бухгалтер)

881. Теміров Олег Гайратович, дизайнер

882. Харченко Олена Володимирівна, мати онкохворої дитини

883. Лисенко Максим Iгорович (iнженер)

884. Шевченко Наталія Юріївна, редактор видавництва

885. Петричко Зіта Михайлівна, сімейний лікар

886. Шевченко Олексій Володимирович, системний інженер

887. Бунчук Олександр Юрійович

888. Дарья Юрьевна Зике

889. Биба Василь Васильович, логіст / програміст.

890. Биба Василь Васильович, логіст / програміст.

891. Бойко Олександр Олександрович

892. Биба Василь Васильович, логіст / програміст.

893. Овсяник Олена Жоржiвна

894. Пономаренко Володимир Іванович, лікар

895. Володина Елена - актриса Днепропетровского театра русской драмы им. М. Горького, волонтер детского

896. Федорчук Юрій Михайлович ТОВ "ЮМіД-БУД"

897. Евсеенко Андрей - режиссер фильма об онкобольных детях "Монолог длиною в жизнь"

898. Кодинський Олег Юрийович

899. Шабликін Олег Валентинович (науковий співробітник ІБОНХ НАН України)

900. Кульпіна Юлія Володимирівна волонтер БФ"Щаслива дитина"м. Запоріжжя

901. Скрипець Олександр Сергійович

902. Кодинський Олег Юрійович

903. Моніч Ярослав

904. Кодинський Олег Юрійович

905. Кодинський Олег Юрійович

906. Доценко Игорь Николаевич,менеджер

907. Кодинський Олег Юрійович

908. Кодинський Олег Юрійович

909. Сумське міське громадське об'єднання "Світоч" ,Голова Правління- Кулик Б.А.

910. Кузик Петро Васильович, патологоанатом, якому набридо бачити трупи померлих дітей від онкогемато

911. Олена Кравченко

912. Шматко Ольга Васильевна

913. Шунькова Зоя Алексеевна пенсионерка АРК

914. Хохлова Лариса Николаевна - инвалид второй группы.

915. Тихонова Наталя Сергыъвна, мол. н.с.

916. Гура О.А. поетеса, автор-виконавиця

917. Тихонова Наталя Сергіївна, мол. н.с.

918. Бондаренко Андрій Ігорович (викладач НАКККіМ)

919. Васильчук Николай

920. Кальныш Маргарита Ивановна, инженер конструктор

921. Романенко Ірина Віталіївна волонтер

922. Компанець Катерина Валеріївна, дизайнер

923. Тихонова Наталя Сергіївна, мол. н.с.

924. Вероніка Гусєва Сергіївна, юрист

925. Янкевич Ірина Іванівна(домогосподарка)

926. Лобачова Галина Володимирівна

927. Лобачова Галина Родіонівна

928. Гладчук Людмила Григорівна

929. Шухтуева Ирина Георгиевна редактор

930. Коротков Ігор Євгенійович

931. кохан андрей (студент кну им. т.г. шевченка)

932. Шевчук Ирина Алексеевна

933. Морозова Олена Вячеславівна

934. Матушевич Юлия Сергеевна

935. Матушевич Юлия Сергеевна

936. Потьомка Василь Анатолійович громадянин України з ріднею

937. Чугай Татьяна Сергеевна Модельер-конструктор

938. Шевчук Ирина Алексеевна

939. Панічев Ростислав Ярославович, журналіст

940. Коваленко Светлана - главный бухгалтер

941. Свобода Людмила Францивна( БФ Разом до життя)

942. Липинская Лилия Николаевна

943. Галкін Андрій Григорович, киянин

944. Костюк Наталья Владимировна ( КРБФ "Свет Крыма")

945. Шматко Раїса Юріївна - Організатор акції "Допоможи-це просто"

946. Липинский Геннадий Иванович

947. Андронова Наталия Ивановна ,Одесса.Фотограф.

948. Голян Нина Владимировна

949. Карабович Галина Федоровна

950. Крамаренко Ольга Витальевна, инженер, г.Харьков

951. Робский Владислав Александрович

952. Шимчак Марина Григорьевна

953. Робская Инесса Васильевна

954. Келеберда Ірина Василівна

955. Мелашич Олена Костянтинiвна

956. Дмитриева Раиса Ивановна, бухгалтер, г.Харьков

957. Домашевська Інесса Юріївна, КРБФ "Світ Крима", юрист

958. Малишева Ольга Борисівна, музейний працівник

959. Шушакова Лілія Іванівна.

960. Момот Марія Вікторівна

961. Дмитриев Виталий Борисович, директор фирмы

962. Красникова Татьяна (инженер УККЦ )

963. Пушкар Віктор Валентинович, психолог

964. Дмитриева Натаья Витальевна, г.Харьков

965. Буйневич Елена Валерьевна, учитель

966. Пискунов Владимир,житель этой страны.

967. Комашко Людмила Георгиевна студент

968. Нестерук Лада, літредактор

969. Щеглова Вероника Викторивна

970. Ханасюк Марина (БФ "Надеюсь и верю")

971. Воеводина Оксана Николаевна, волонтер, Кривой Рог

972. Крамаренко Сергей Витальевич, студент, г.Харьков

973. Казацкер Дина Александровна

974. Валерьев Николай Романович, рабочий

975. Окс Игорь Витальевич

976. Ханасюк Марина (БФ "Надеюсь и верю")

977. Павленко Ігор Петрович директор Дніпропетровського технікуму залізничного транспорту

978. Адамлюк Юлія Михайлівна, волонтер

979. Хмельницька Богдана Олександрiвна

980. Стужук Олеся Іванівна (літературознавець, НАН України)

981. Никишина Наталья Владиславовна (литератор)

982. Гура Тетяна Володимирівна

983. Ханасюк Марина (БФ "Надеюсь и верю")

984. Ахметов Ренат Леонідович мільйонер-пенсіонер

985. Гулякина Юлия Викторовна - мама онкобольного ребенка

986. Ісаєва Наталія Олексіівна заступник директора Дніпропетровського комерційного залізничного те

987. Грабко Наталія Володимирівна (студентка)

988. Старченко Олена Миколаівна ( директор учебного центра Хелен Дорон, м.Южне)

989. Лисенко Юлія Вікторівна

990. Гагарін Євген Костянтинович,студент

991. Рибальченко Наталія Валеріївна

992. Проценко Світлана Миколаївна

993. Вакарчук Вячеслав співак

994. Гура Тетяна Володимирівна

995. Старченко Катерина Костянтинівна ( студентка ОДПУ ім.Ушинського)

996. Рибальченко Миколай Миколайович

997. Петрук К.Є.

998. Горбаненко Маргарита мати померлої дівчинки, яка потребувала донорськой пересадки кісткового мо

999. Рибальченко Ніна Михайлівна

1000. Романюк Оксана Ігорівна (журналіст)

1001. Лазаренко Сергій Михайлович

1002. Янович Олександр Костянтинович, підприємець

1003. Юсин Олексій Гордійович, дід, батько.

1004. Рибальченко Андрій Миколайович

1005. Миронюк Валерій Андрійович

1006. Бандерс Інна Станіславівна (підприємець)

1007. Марченко Евгений Владимирович (техник ГП "Антонов")

1008. Горошанська Світлана Сергіївна

1009. Евстафеева Ирина Ивановна (домохозяйка)

1010. Чаплыга

1011. Лещик Юрий Иосифович. г.Горловка.

1012. Евстафеев Александр Олегович (пилот ГП "Антонов")

1014. Ревера Василь Володимирович

1015. Лісун Роман Васильович (юрист/приватна практика)

1016. Іванченко Ігор Олександрович(директор, ТОВ "ІВМАН")

1017. Влад Волошин, Русское Радио Украина

1018. Коцан Сергій Володимирович з сімєю

1019. Коцан Сергій Володимирович з сімєю

1020. Асеева Олена Олександривна

1021. Горбань Алла Володимирівна

1022. Служинський Роман Ростиславович

1023. Янович Олександр Костянтинович, підприємець

1024. Яценко Ярослав Васильович

1025. Приватний підприємець Старецька Наталія

1026. Міняйло Олексій Олександрович, студент ЗНУ

1027. Хапчук Сергій Вікторович, менеджер "Євролайф Україна"

1028. Кот Наталия Станиславовна

1029. Подгорная Светлана Леонидовна (ДШИ №3)

1030. Кривчик Олександр Валерійович

1031. Петрова Светлана Анатольевна

1032. Томилин Евгений Александрович

1033. Томилин Евгений Александрович

1034. Кучер Константин Юрьевич

1035. Кучер Александра Евгеньевна

1036. Кучер Александр Юрьевич

1037. Гаврюткин Ярослав Юриевичь

1038. Гриниха Валентина Іванівна, підприємець

1039. Гриниха Валентина Іванівна, підприємець

1040. Дудченко Андрій Володимирович (священик Спасо-Преображенського храму на Теремках, Українська Пра

1041. Клепакова Людмила

1042. Голодний Валерій Володимирович

1043. Станкевич Марія Павлівна

1044. Голодна Олена Михайлівна

1045. Голодний Михайло Валерійович

1046. Сиренко Павел Викторович

1047. Валерієва Налалія Володимирівна

1048. Лілійкілій Олексій Олександровиич

1049. Васильєва Галина Сергіївна

1050. Панайирджи Татьяна Александровна (юрист / в декретном отпуске)

1051. Юрий Минзянов, кинопродюсер

1052. Коротя Юлія Григорівна фахівець зі страхування.

1053. Петровский Игорь Иванович

1054. остапчук оксана олеговна

1055. Евстафеева Нина Мироновна (пенсионерка)

1056. Курносова Олеся Александровна, преподаватель

1057. Дмитрук Вера Петровна, пенсионерка

1058. Евстафеев Олег Александрович (пенсионер)

1059. Савченко Світлана Анатоліївна (режисер)

1060. Троценко Клавдия Васильевна

1061. Вівчарик Святослав Васильович, Приватний Підприємець.

1062. Грязнова Віра Олександрівна (викладач, КНУТШ)

1063. Черняков Сергій Михайлович, інженер, АрселорМіттал Кривий Ріг

1064. Прокопенко Марія Іванівна вчитель

1065. Сергій Батурин, письменник

1066. Анна Дмитрук

1067. Суруджій Олена

1068. Альперіна Галина Анатоліївна (вчитель)

1069. Цыплухин Александр

1070. Гайворонська Світлана Вікторівна

1071. Михайлуца Борис Иванович

1072. Пономаренко Марина

1073. Герасимова Олена Олександрівна

1074. Маслов Юрій Степанович (Лукор)

1075. Кваша Сергей Валериевич

1076. Кучера Андрій Михайлович (бізнес-аналітик)

1077. Мироненко Валентина Вікторівна (викладач НМетАУ, м.Дніпропетровськ)

1078. Десетерик Анна Михайловна (работник гостиницы)

1079. Щуров Петро Анатолiйович

1080. Ефремов Алексей Михайлович

1081. Мироненко Віталій Миколайович (держслужбовець, м.Дніпропетровськ)

1082. Лепёшкина Марина Александровна (инженер ООО "Геоинжиниринг" Донецк)

1083. Барна Ганна Сергіївна (викладач, Кривий Ріг)

1084. Козак Олексій Олександрович

1085. Лазаренко Сергій Михайлович

1086. Конов Алексей Викторович

1087. Раздобурдіна Тетяна Вікторівна (оцінювач)

1088. Овчаренко В.Є.

1089. Коваль Ігор Пилипович

1090. Саламатина Светлана Серафимовна

1091. Ибрагимова Наталья Павловна (воспитатель Д/С)

1092. Рябинина Марина Валентиновна

1093. Каллаш Сергій Юрійович (менеджер з реклами)

1094. Залізко Людмила Володимирівна

1095. Ведмідь Олена Миколаївна (Криворізька міська організація Партії регіонів)

1096. Обухов Олексій Миколайович,помічник народного депутата України

1097. Окс Игорь Витальевич

1098. Бологова Юлія Олександрівна

1099. Ананьєва Тетяна Володимирівна

1100. КАРПЕНКОВА ИННА ВАДИМОВНА

1101. Котюк Віталій Володимирович ( МПУ)

1102. Пономарьова Наталя Юріївна (ведуча інформаційних програм)

1103. Бритюк Алексей Алексеевич, Луганськ Фонд им. Юрия Ененко

1104. Пономарьов Юрій Миколайович

1105. Конопацький Антон, (студент КНУТКТ ім. Карпенка-Карого)

1106. Дмитрієва Елеонора Георгіївна

1107. GALYNA DUBININA, CHEMIST, SENTHOPATH TECHNOLOGY, BOZEMAN, MONTANA, USA

1108. Іванец Ігор Миколайович (сис.адмін.)

1109. Биченко Олександр Валентинович СПД

1110. Лаушкин Андрей Юрьевич.

1111. Олейникова Євгенія, м.н.с.

1112. Кузь Ірина Танасіївна (психолог)

1113. Кузьмін Євген Володимирович (програміст)

1114. Гончарук Д.Ю.

1115. Лущенков Сергей Владимирович

1116. Каленська Оксана Анатоліївна, ветлікар

1117. Авакян Гаяне Каренівна, студентка

1118. Безпальченко Анна В'ячеславівна (студентка, волонтер)

1119. Туровнік Світлана Миколаївна

1120. Гасинець Тетяна Миколаївна (фінансист)

1121. Горностаев Сергей Михайлович/временно безработный

1122. Зеленська Анна Вікторівна, науковий співробітник, Харків

1123. Квітка Андрій Сергійович

1124. Кузьміна Тетяна Володимирівна (студентка)

1125. Шевченко Алла Іванівна, мешканка Харкова

1126. Мурзін Олександр Іванович

1127. Хомаха Вадим Борисович, підприємець

1128. Васильев Юрий Викторович

1129. Павлюк Ірина Миколаївна, економіст

1130. Малишок Ольга Станіславівна журналіст

1131. Ермилов Андрей Валериевич, менеджер

1132. Рудий Антон Олегович, адвокат

1133. Стремядина Анна Валентиновна

1134. Александр Поздеев

1135. Стремядина Анна Валентиновна

1136. Дударенко Марина Володимирівна (студентка, нейрохімік)

1137. Саєнко Галина Володимирівна (КНУ імені Тараса Шевченка)

1138. Стремядина Анна Валентиновна

1139. Ткаченко Валерий Николаевич(охрана)

1140. Шакина Юлия Александровна (домохозяйка,нахожусь в декретном отпуске)

1141. Курилов Олександр Володимирович (журналіст)

1142. Паславський Роман Володимирович (незалежний перекладач)

1143. Косолапова Тетяна Миколаївна, волонтер харківської обласної дитячої лікарні

1144. Льговская Ольга Георгиевна педагог

1145. Нагорная Светлана Владимировна преподаватель/гимназия257

1146. Даниленко Олесканд Сергыйович (ООО "Сандрокс")

1147. Науменко Юлія Володимирівна (менеджер)

1148. Ткаченко Сергій Володимирович, ст. викладач, КПЕМЛ

1149. Самонова Олена Василiвна,домогосподарка

1150. Виталий

1151. Березовська Свiтлана Миколаiвна

1152. Крушинська Галина Віталіївна (програміст)

1153. Рабощук Ганна Анатоліївна

1154. Балбек Елена Александровна

1155. Марченко Марія Миколаївна, студентка

1156. Ляшенко Андрій Анатолієвич

1157. Чарін Руслан Володимирович

1158. Гиренко Олексій Дмитрович (студент)

1159. Вовченко Віталій Вікторович (інженер)

1160. Маліцький Віталій Васильович

1161. Альперін Дмитро Олександрович, студент

1162. Литвинюк Сергій, група Вій

1163. Мельникова Наталья Филипповна

1164. Петричко Зіта Михайлівна, сімейний лікар

1165. Перепелиціна Яна Ігорівна архіваріус

1166. Iрина Черепинська (людина)

1167. Фальківська Олена Петрівна

1168. Прядко Данило Костянтинович

1169. Фальківська Олена Петрівна

1170. Журер Євген Олександрович ( ХМО ВМГО ФРІ)

1171. Завгородний Роман Петрович г. Херсон

1172. Зацепа Сергій Олексійович

1173. Алєксєєва Євгения Володимирівна (домогосподарка)

1174. Ільченко Іван Олександрович Юрист

1175. Григор'єва Віктория Юріївна

1176. Громадський Микита Борисович, фiнансовий директор

1177. Власина Елена Николаевна, г. Одесса

1178. Громадська Анна Олександрiвна, держслужбовець

1179. Грабар Богдан Йосипович, вчитель , Житомирська обл.

1180. Якимець.Маряна.Ігорівна

1181. Громадська Анна Олександрiвна, держслужбовець

1182. СИВОЛАП Роман Борисович, інженер

1183. Коновал Єгор Станіславович

1184. Яцюк Наталья

1185. Грипич Юрій Володимирович, інженер

1186. Олійник Надія Олексіївна (ФОП)

1187. Манженко Євген Іванович, музикант

1188. Онищенко Ольга

1189. Безпальченко Світлана Василівна приватний підпрємець

1190. Садовнікова Ірина Миколаївна (кореспондент, благодійна газета "Біла Альтанка")

1191. Нагула Крістіна Ігорівна

1192. Давидюк Ірина Олександрівна

1193. Нагула Олександр Олексійович

1194. Головко Олена Владиславна , менеджер.

1195. Козачук Богдан Анатолійович (студент)

1196. Завгородня Марія Владиславівна

1197. Злобiна Тетяна Володимирiвна

1198. Нечай Людмила Вікторівна

1199. Злобiна Тетяна Володимирiвна

1200. Нешатаева Наталья Олеговна

1201. Нечай Олександр Миколайович

1202. Мінько Віра Давидівна

1203. Галанова Олена Миколаївна

1204. Кашко Олександр Павлович (студент)

1205. Дубініна Зоя Андріївна

1206. Суботіна Оксана Миколаївна

1207. Суботіна Оксана Миколаївна

1208. Дмитрий Ди (инженер)

1209. Суботіна Оксана Миколаївна

1210. Компанієць Тетяна Миколаївна (дизайнер)

1211. Романенко І.В.

1212. Звоник Оксана Яківна (підприємець)

1213. Шеина Анна Павловна, консультант

1214. Cинягіна Єлена Олегівна

1215. Дорохін Олександр Вікторович (підприємець)

1216. Маркова Наталія Сергіївна, фізична особа

1217. Шеремет Ольга Юріївна ТОВ " Міленіум ФЛО"

1218. Провізіон Тетяна Олександрівна, юрист

1219. Карпенко Ольга Олександрівна (аспірант)

1220. Звоник Олена Іванівна (пенсіонерка)

1221. Івкіна Ольга Володимирівна, Фундація Регіональних Ініціатив

1222. Шеремет Ольга Юріївна ТОВ " Міленіум ФЛО"

1223. Нагорный Александр Николаевич (творческий работник)

1224. Звоник Яків Якович (пенсіонер)

1225. Захарчук Вадим Ігорович, студент

1226. Чукрєєва Т.О.

1227. Компанієць Тетяна Миколаївна (дизайнер)

1228. Кудрявцева Анастасія Володимирівна, домогосподарка

1229. Бабенко Сергій Володимирович / Qarea

1230. Кондратович І.О. інженер

1231. Гончарук Галина Георгіївна -домогосподарка

1232. Самарська Дарина Леонідівна, студентка

1233. Прокофьева Марина Петровна

1234. Самарський Леонід Григорович, інженер

1235. Химера Иван Евгеньевич (компания "Воля")

1236. Прокофьева Виктория Петровна

1237. Скорик Ю.Н Израиль

1238. Терлюк С. програміст

1239. Горєлова Iрина Валерiiвна

1240. Руденко Тетяна Миколаївна - вчителька-пенсіонерка

1241. Слуцкая В.Б Ариель Израиль

1242. Довбуш Марія Степанівна - нач.відділу кадрів

1243. Панченко Анна Марківна, волонтер, ініціативна група "Дар Янгола"

1244. Панченко Анна Марківна, волонтер, ініціативна група "Дар Янгола"

1245. Гриценко Ольга Василівна - бухгалтер

1246. Панченко Анна Марківна, волонтер, ініціативна група "Дар Янгола"

1247. Рєуцька Тетяна Володимирівна (вчитель/приватна практика)

1248. Павленко Людмила Дмитрівна - інженер

1249. Мельник Андрій Любомирович, фінансист

1250. Заржицька Марія Олександрівна

1251. Артьоменко Надія Юріївна - волонтер відділення гематології Харківської дитячої лікарні

1252. Гуз Наталія Сергіївна, програміст

1253. Воєвода Наталія Михайлівна (аспірантка університету Стразбурга)

1254. Миколайчук Олена Анатоліївна

1255. Миколайчук Станіслав Вікторович

1256. Литвиненко Татьяна Васильевна

1257. Семенякин Сергей Михайлович, бизнес-тренер

1258. Осипових Тетяна Олександрівна

1259. Приступа Олександр Іванович ,лікар

1260. Ежова Татьяна Владимировна

1261. Крижановская Оксана Анатольевна

1262. Цигульський Радмир Володимирович, студент/КНУ

1263. Дьяконов Евгений Григорьевич

1264. Негру Наталья Аркадьевна инженер- технолог

1265. Шатунова Неля Васильевна

1266. Цигульський Радмир Володимирович, студент/КНУ

1267. Негру Георгий Викторович водитель

1268. Хворов Никита Александрович

1269. Ковган Виталий Александрович

1270. Хаврюченко Андрій Володимирович (підприємець)

1271. Казинова Луиза Вадимовна пенсионерка

1272. Цигульський Радмир Володимирович, студент/КНУ

1273. Борова Катерина Олександрівна

1274. Нечепуренко Алла Георгиевна швия

1275. Хворов Никита Александрович

1276. Гащенко Валентина Александровна дом.работница

1277. Демченко Євген Валерійович, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Фундація

1278. Льговская Светлана Александровна главный экономист

1279. Сосницька Марина Володимирівна, приватний підприємець

1280. Слєпкова Ніна Євгенівна (геолог, УМГ "Київтрансгаз")

1281. Льговский Владимир Михайлович инженер

1282. Козак Олексій Олександрович

1283. Левчун Дмитро, небайдужий

1284. Абросимова Дина Николаевна логопед

1285. Абросимова П.Р . студентка

1286. Акимов Юрий Евгеньевич (автор и исполнитель собственных песен)

1287. Логовенко Мария Викторовна врач-онколог

1288. Кожина Наталия Евгеньевна

1289. Кобзаренко Світлана, мама вилікуваної від лейкозу дитини

1290. Цыро Олег Николаевич строитель.

1291. Крижановський Олег Тимофійович підприємиць

1292. Нечепуренко Александр Александрович повар

1293. Воронова Віра Володимірівна, підприємець

1294. Юркова Ольга Анатоліївна (головний редактор)

1295. Крижановская Оксана Анатольевна

1296. Доценко, Игорь Дмитриевич

1297. Страшненко Ганна Валерiвна (студентка)

1298. Сабан Віталій Зіновійович ПП

1299. Тротор григорий анатольевич актер

1300. Мельникова Наталья Филипповна

1301. Гончаренко Анжелика Здиславовна ЧП

1302. Гірчак Ігор Голова ГО "Асоціація споживачів"

1303. Левичкая дарья Эмануиловна юрист

1304. Карпович Олександр Сергійович

1305. Штырь Ольга Николаевна уборщица

1306. Пирогова Наталія Анатоліївна (вчитель, Врадіївська ЗОШ І-ІІІ ст. №3)

1307. Ткаченко Андрей Николаевич, студенк ЧНУ

1308. Парасюк Юлія Григорівна/студентка

1309. Печенюк Мар'яна Олегівна (студент)

1310. Николаева Марина Викторовна мед. сестра

1311. Ізотова Лiлiя Євгенiвна (Оператор Медичної довiдки)

1312. Бойко Світлана Юріївна, мати

1313. Николаева Валентина Николаевна зав.дет.садом

1314. Гасиліна Юлія Володимирівна, театральний режисер

1315. Клюєва Катерина Вікторівна

1316. Вероніка Прохира, політолог

1317. Ткаченко Василь Васильович

1318. Іващенко Ганна Антонівна

1319. Дембитский Станислав Анатолійович шоу-мен

1320. Менькач Светлана химик

1321. Аскоченський Юрій Борисович

1322. Кабішева Олена Олександрівна

1323. Батько Оксана Василівна, актриса

1324. Тіора Ксенія Іванівна, журналістка

1325. Головк Валентина Миколаївна, режисер, актриса, Чернівці

1326. Левенко Дмитро , актор

1327. Юрченко Юлія Василівна, студентка ЛНУ

1328. Кокуріна Лілія Миколаївна,актриса

1329. Васенко Анастасія Вікторівна, студентка

1330. Аскоченська Римма Михайлівна

1331. Мороченець Вікторія Олександрівна ( вчитель)

1332. дронова светлана алексеевна врач

1333. Концевич Олена Михайливна, Канада

1334. Юрчук Лілія, композитор

1335. Яковенко Андрій Олександрович , електрик

1336. Чертовська Валентина, актриса

1337. Мигаль Вадим Іванович, пенсионер МВС

1338. Михеева Марина Николаевна, юрист

1339. Коновалюк Сергій, актор, ведучий

1340. Денис Щербак, актор

1341. Тетерятник Віта Олександрівна, мама у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею 3-річного

1342. Олійник Світлана Миколаївна

1343. Яковенко Таміла Всеволодівна

1344. Курта А.А., психолог

1345. Тетерятник Олександр Анатолійович, асистент КНУБА

1346. Курочкин Антон владимирович

1347. Афанасенкова Валентина Миколаївна, пенсіонерка

1348. Ефросиния Михайловна Петровская

1349. Тетерятник Ніна Михайлівна, пенсіонерка

1350. Марченко Іван Олександрович

1351. Гранкина Александра Сергеевна

1352. Сорока Марина Василівна, журналіст, Український Медіа Холдинг

1353. Панченко Сергій Анатолійович (редактор)

1354. Красовский Артур Григорьевич, врач

1355. Недильчук Татьяна Юрьевна, волонтер, Кривой Рог

1356. Недильчук Татьяна Юрьевна, волонтер, Кривой Рог

1357. Іл'юк Дмитро Дмитрович

1358. Недильчук Татьяна Юрьевна, волонтер, Кривой Рог

1359. Рудоманенко Александра Николаевна (домохозяйка)

1360. Дронов Алексей

1361. Гальчук Оксана Миколаївна (помічник юриста)

1362. Дмитренко Андрій Юрійович ( ведучій інженер управління забезпечення виробничого підприємства)

1363. Мороз Віталій, керівник програм з нових медіа, Інтерньюз-Україна

1364. Клименкова Инна Николаевна, просто мама

1365. Василюк Ольга Володимирівна

1366. Шкляр Олекса Володимирович

1367. Шевченко Владислав Юрійович

1368. Шевченко Тетяна Валеріївна

1369. Шевченко Юрій Іванович

1370. Носаненко Олексій Валерійович

1371. Iгнатенко Тетяна Володимирiвна, сценарист телеканал СТБ

1372. Дацюк Марта Ігорівна

1373. Шовкун Анастасія Олександрівна

1374. Шевченко Валентина Олександрівна

1375. Ратушненко Надія Вікторівна

1376. Берегова Катерина Василівна

1377. Стороженко Элина Альбертовна,мама

1378. Шиша Максим Володимирович (приватний підприємець)

1379. Береговий Валерій Якович

1380. Делідон Сергій Анатолійович, безробітний

1381. Богуш Анна Федоріна

1382. Стороменко Олена Вікторівна (соціальний працівник)

1383. Тарушкін Ігор Мойсейович (кроп-менеджер, ТОВ "Байєр"

1384. Береговий Валерій Якович

1385. Мілях Михайло Володимирович (ННЦ ХФТІ, інженер)

1386. Володченко Наталія Миколаївна, редактор

1387. Стойка Олександра ,студентка БДМУ

1388. Орлова Наталья Валентиновна

1389. Швець Уляна Мирославівна

1390. Макушева Оксана (мати онкохвороЇ дитини)

1391. Скуратова Віра Олександрівна (викладач)

1392. Омельчак Наталья Петровна (главный экономист коммерческого банка)

1393. Маринченко Галина Александровна (библиотекарь)

1394. Уліщенко Тарас Борисович (незалежний перекладач)

1395. Омельчак Павел Владимирович (инженер микроэлектроники)

1396. Витченко Кристина Сергеевна

1397. Гутгарц Геннадій Семенович художник

1398. Шпаков Алексей Сергеевич

1399. Маслий Елена Анатольевна (ведущий экономист в банке)

1400. Рачинская Елена Иосифовна врач-стоматолог

1401. Чуенко Наталья Михайловна (предприниматель)

1402. Ткаченко Мария Аркадьевна (экономист)

1403. Маринченко Петр Иванович (архитектор)

1404. Рудченко Сергей Александрович

1405. Ильинская Наталья Анатольевна (частный предприниматель)

1406. Дорошенко Елена Глебовна (инженер)

1407. Николаенко Николай Николаевич (массажист поликлиники)

1408. Николаенко Игорь Николаевич (налоговый инспектор)

1409. Сапронова Руслана Дмитриевна

1410. Самойлова Світлана Вікторівна (студентка)

1411. Сергиевский Владимир Павлович (аспирант, Max Planck Institute, Германия)

1412. Бойко Іоанн волонтер волонтерського руху православної молоді "Молодість не байдужа"

1413. Дикая Алла Владимировна (старшая медсестра больницы)

1414. Антоненко Ирина Владимировна (банкир)

1415. Антоненко Ирина Владимировна (банкир)

1416. Баліошенко Леонід Олександрович (підприємець)

1417. Сокольская Александра Владимировна (директор департамента банка)

1418. Левчун Олександра, менеджер

1419. Петренко Марина Ивановна (сотрудник банка)

1420. Кулічкіна Марина Володимирівна

1421. Бойко Надія волонтер волонтерської організації православної молоді "Молодість не байдужа"

1422. Бойко Надія волонтер волонтерської організації православної молоді "Молодість не байдужа"

1423. Шиховцова Юлия Анатольевна (частный предприниматель)

1424. Бойко Стефан волонтер волонтерської організації православної молоді "Молодість не байдужа"

1425. Гонтарь Артур Леонидович (зампредседателя правления банка)

1426. Бойко Даниїл волонтер волонтерської організації православної молоді "Молодість не байдужа"

1427. Кучер Оксана Ивановна (начальник отдела банка)

1428. Севастьянова Юлія Сергіївна (студентка)

1429. Борис Нерусин (директор филиала банка)

1430. Помазенко Елена Алексеевна

1431. Каленський Віталій Павлович(коллектор)

1432. Василенко Ірина Миколаївна

1433. Кірізій Єлизавета (журналіст)

1434. Брусликова Александра Александровна (учитель труда в школе)

1435. Иванова Светлана Анатольевна, бухгалтер-экономист

1436. Юр Марина Володимирівна, викладач

1437. Яновська Елизавета (менеджер)

1438. Курбанов Сергей Николаевич. доктор наук. предприниматель. отец двоих детей.

1439. Павлова Ирина Александровна

1440. Ивженко Алексей Владимирович, студент

1441. Бабаєв Олексій Володимирович (студент)

1442. Бусыгин Артем (сотрудник банка Надра)

1443. Брошкова Оксана Сегеевна

1444. Тарушкін Ігор Мойсейович (кроп-менеджер, ТОВ "Байєр"

1445. Дидикало Вадим (частный предприниматель)

1446. Куліш Анна Сергіївна, викладач

1447. Гончаренко Антонина Александровна, студентка

1448. Василенко Алексей (директор филиала банка)

1449. Стороженко Элина Альбертовна,мама

1450. Краснопєвцева Ірина Вікторівна (волонтер благодійної організації)

1451. Кучер Вера Артемовна (пенсионерка)

1452. Виталина Столярова (экономист банка)

1453. Краснопєвцев Василь Олександрович (підприємець)

1454. Павлоа Дарья (фотограф)

1455. Павлова Дарья

1456. Тарушкін Ігор Мойсейович (кроп-менеджер, ТОВ "Байєр"

1457. Добровольсий Игорь

1458. Залужна НаталІя Леонідівна - домогосподарка, м.Дніпропетровськ

1459. Кутова Ольга Олександрівна

1460. Климов Сергей Александрович (терапевт-пульманолог)

1461. Климова Марина Альбертовна (бизнесмен)

1462. Барилова Ксения Евгеньевна (студентка СНТУ)

1463. Голуб Богдан (доцент КНТЕУ)

1464. Карасовский Владимир Николаевич

1465. Климова Анна Сергеевна (служащая)

1466. Климова Александра Сергеевна (официантка)

1467. Кравченко Антон Олексійович (аспірант)

1468. Береговий Валерій Якович

1469. Лемиш Анатолій Володимирович - журналіст

1470. Береговий Валерій Якович

1471. Волик Ольга Юріївна, аспірант КНУ ім. Т. Шевченка

1472. Налётов Михаил Михайлович

1473. Карпінос Ірина Дмитрівна - журналіст

1474. Азбукина Анастасия Евгеньевна

1475. Мельник Надія Олександрівна

1476. Балабанова Анна Сергеевна

1477. Ткачик Уляна Михайлівна

1478. Ерыш Анна Леонидовна

1479. Бережна Анна Сергіївна, студентка ХГТУСА

1480. Волкова Поліна Володимирівна, головний бухгалтер

1481. Терловой Кирилл Олегович

1482. Ерыш Светлана Николаевна

1483. Ерыш Леонид Васильевич

1484. Игнатенко Юлия Михайловна

1485. Соловьева Лилия Павловна

1486. Гудована Тетяна Станіславівна(домогосподарка)

1487. Бурлакова Мария Денисовна, студентка

1488. Бердник Алексей Геннадьевич (менеджер)

1489. Игнатенко Евгения Ивановна

1490. Чебан Александр Петрович

1491. Ушканов Михаил Михайлович, художник

1492. Ушканов Сергей Михайлович

1493. Кривін Євген Андрійович

1494. Севрук Олена Михайлівна

1495. Гончарик Христина Ігорівна

1496. Омельченко Катерина Вікторівна

1497. Анна Коваленко

1498. Анна Коваленко

1499. Василенко Лідія Володимирівна, науковий співробітник Укрмедпатентінформ МОЗ України

1500. Сiрош Денис Володимирович

1501. Павлига О.Ю., юрист

1502. Хорунжий Владислав Борисович

1503. Цыбульский Олег Юрьевич (программист)

1504. Баздирева Олена Валеріївна

1505. Барна Ганна Сергіївна (викладач, Кривий Ріг)

1506. Банах Роман Романович - інженер-будівельник

1507. Щеголев Виталий Иванович, частный предприниматель

1508. Доброчаєва Олена Вадимівна

1509. Щеголев Виталий Иванович, частный предприниматель

1510. Златіна Ольга Володимирівна

1511. Райбедюк Галина Демьяновна (домохозяйка)

1512. Романовська Марыя Андріївна

1513. Барановская ирина Владимировна (студентка)

1514. Райбедюк Галина Демьяновна (домохозяйка)

1515. Локотько Тарас Ігорович

1516. Подкур Екатерина Викторовна

1517. Чуб Олександр Анатолійович

1518. Гуйван Мария Владимировна (студентка)

1519. Коваленко Лариса Сергіївна

1520. Алла Мазур, телеведуча, канал 1+1

1521. Віталій, працівник полфграфічної галузі

1522. Фурман Олександр Ігорович (актор озвучки та шоумен)

1523. Сиротюк Іван Васильвич (Студент)

1524. Помазенко Елена Алексеевна

1525. Селюк Галина Петровна

1526. Гордієнко Віталій, студент

1527. Помазенко Елена Алексеевна

1528. Монастырский Роман Григорьевич

1529. Табалюк Ярослав Сергійович

1530. Табалюк Ярослав Сергійович

1531. Торський Володимир Володимирович (студент)

1532. Романюк Оксана Миколаївна, український представник "Репортерів без кордонів"

1533. Фаштрига Богдан Романович (студент)

1534. Гарасим Андрій Юліанович, журналіст

1535. Ткаченко Костянтин Анатолійович, інформагенція "Українські новини", черговий кореспондент

1536. Гаврилов Сергей Анатольевич

1537. Романюк Галина Іванівна, пенсіонерка

1538. Захарова Наталя Сергіївна

1539. Закревська Євгенія Олександрівна. Адвокат

1540. Листвак Галина Павлівна, лікар

1541. Опанасенко Олександр Федорович, заслужений журналіст України , головний редактор новин Київської

1542. Ерасов Владимир Михайлович

1543. Ерасов Владимир Михайлович

1544. Лиходід Ю.В.

1545. Масленников Владислав Олександрович (системний адмістратор/РНТ-Юкрейн)

1546. Пупкін Василій Андрійович

1547. Мезенцева Ганна Сергiiвна

1548. Спектор Сабина Иосифовна домохозяйка

1549. Линник О.В.

1550. Ревуцький Павло Олегович

1551. Кобзарева Надія Петрівна, підприємець

1552. Балацька Юлія Володимирівна

1553. Грунова Майя Арсентьївна

1554. Грунова Майя Арсентьївна

1555. Кобзарев Олександр Миколайович, підприємець

1556. Вагапова София Павловна дг

1557. Ориджук Іван Васильович

1558. Ніколаєва Тетяна Олександрівна, економіст

1559. Мартинюк Сергій Михайлович (програміст)

1560. Доронін Артур Петрович

1561. Нагорний Олександр Миколайович, підприємець, політик, публіцист

1562. Миколаєв Володимир Олександрович,

1563. Ершов Иван

1564. Солопенко Ольга Ігорівна (домогосподарка)

1565. Іваночко Олеся Богданівна (студентка)

1566. Шаповалова Світлана Олексійовна, вчитель на пенсії

1567. Виходченко Наталія Олександрівна

1568. Міносян Галина Павлівна пенсіонерка

1569. Анейрос-Кінтеро Анастасія Евелівна (професійна безробітня)

1570. Кулiш В. В.

1571. Глушаускайте Ірина Вікторівна, програміст

1572. Воробьева Мария Денисовна, домогосподарка

1573. Макаренко Оксана Анатольевна (помошник воспитателя)

1574. Томашевська А.В.

1575. Сенчуров Сергій Павлович (викладач, Київський Національний університет ім. Т.Г. Шевченка)

1576. Короткая Анна Николаевна

1577. Василенко Юрій Валентинович , інженер-технолог, м. Київ

1578. Коновалова Елена Владимировна (гл.редактор)

1579. Шкіль Зоряня Зіновіївна

1580. Даниленко Анна Олександрівна (психолог)

1581. Даниленко Анна Олександрівна (психолог)

1582. Чередникова Ольга Алексеевна

1583. Василенко Юрій Валентинович , інженер-технолог, м. Київ

1584. Терлюк Олександр Петрович, журналіст Українські Новини

1585. Светик Анна Сергеевна

1586. Протасеня В.В.

1587. Терлюк Олександр Петрович, журналіст Українські Новини

1588. Горелая Лилия Валериевна, управляющий партнер, Маркетинг-группа OS-Direct

1589. Фурдак Дмитро Вадимович (журналіст, Канал 1+1)

1590. Протасеня Е.П. Домохозяйка

1591. Тітенський Ілля Євгенович

1592. Дожа

1593. Шеф Виктория Геннадиевна

1594. Дерев'янко Аліна Олексіївна

1595. Александрова Катерина Сергіівна

1596. Александрова Катерина Сергіівна

1597. Иванова Алла Витальевна

1598. Федоренко Олександр

1599. Завьялова Алина Игоревна

1600. Шишканюк Олена Георгіївна ( викладач ДМШ)

1601. Запорожец Юлия

1602. Ільїн Віталій Сергійович, студент

1603. Шишканюк Артур Миколайович ( програміст)

1604. Бодня Оксана Вікторівна (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна)

1605. Шкіль Зоряня Зіновіївна

1606. Кирилюк Роман Васильович

1607. Афанасьєва Вікторія Сергіївна (студентка)

1608. Ольга Вiкторiвна п'янова - волонтер

1609. Когут Ігор Олександрович, PhD, Postdoctoral Fellow, University of Colorado Denver

1610. Золотар Інна, екскурсовод

1611. Донченко Иулия Александровна

1612. Быкова Анна Валериевна, Одесса

1613. Хростовcькi Альона Олександрiвна

1614. Яна Панюшкiна, журналiст

1615. Пукіш Іван Володимирович (НаУКМА)

1616. Олег Гавриш, журналiст

1617. Манько Віталій Іванович, експерт-консультант

1618. Володарський Олександр Петрович

1619. Севастьянова Олена Петрівна, медсестра

1620. Сутик Мрослава Павлівна (дизайнер)

1621. Крупишев Максим Ігорович студент КМА

1622. Сутик Мирослава Павлівна (дизайнер)

1623. Петро Гілевич. художник.

1624. Тихолаз Ігор Сергійович, журналіст, директор Агенції комунікаційних технологій "КОНТАКТ"

1625. Алябьєв Вячеслав

1626. Джура Роман Ігорович (актор)

1627. Чайковська Анна Володимирівна ВОО Суспільна Служба України

1628. tenetko ruslana мама Ярослава-алогенная ТКМ проведена в Израиле (Хадасса)-2009г.

1629. Шехман Евгений Владимирович

1630. Андробченко Леся Олегівна (домогосподарка, м. Одеса)

1631. Тищенко Андрей Геннадьевич (частный дизайнер)

1632. Оснач Ірина Василівна - пенсіонерка

1633. Кондратенко Марина Володимирівна - мати дівчинки, яку вилікували

1634. Шевцов Егор Геннадиевич (гражданин Украины)

1635. Воронцов Олександр Євгенович, журналіст

1636. Шевцов Егор Геннадиевич (гражданин Украины)

1637. Дубінін Ігор Ігорович, викладач

1638. сiдлецький юрiй леонiдович(зварювальник)

1639. Гриценко Олексій Анатолійович (голова Київська міська організація політичної партії "Громадянсь

1640. Козлов Олег Сергійович (студент)

1641. Михедько И А

1642. Лобарева Людмила Валерьевна

1643. Федорук Віктор Ніканорович (військовослужбовець)

1644. Цвилей Елена Сергеевна, безработная.

1645. Цвилей Павел Павлович, инженер.

1646. Грабовська Марина Олегівна (перекладач)

1647. Бурда Вероника Иосифовна, пенсионерка.

1648. Тесленко Анна Сергеевна, учитель частной школы.

1649. Тесленко Александра Сергеевна, инженер.

1650. Тесленко Михаил Сергеевич, инженер.

1651. Тесленко Владимир Сергеевич, мастер спорта международного класса по греко-рим.борьбе.

1652. Кравченко Оксана Іванівна, Полтавська державна аграрна академія

1653. Яковенко Роман Олександрович приватний підприемець

1654. Бєляєв Сергій

1655. Тонковид Светлана Германовна (пенсионерка)

1656. Суховерхов Д.Д.

1657. Ніколаєва Юлія Леонідівна (керівник підприємства) 067 466 8187

1658. Васютина О.А.

1659. Гришаєнко Роман Іванович приватний підприємець

1660. Бондаренко Андрей Григорьевич - электрик .г. Днепропетровск.

1661. Алексеев Сергей Дмитриевич

1662. Домославська Анастасія Олександрівна (архітектор)

1663. Слухай Юрій Анатолійович (Asbis)

1664. Сафаров Олег Володимирович

1665. Сафаров Олег Володимирович

1666. Панова Я.Є. Одесса

1667. Рибчинська А.А., журналіст, письменниця

1668. Шейкїна Л.М. пенсїонерка Харкїв

1669. Соловьев Сергей Васильевич

1670. Мїнчин Ю.Л. пїдприємець Харкїв

1671. Зубарев Олег Александрович

1672. Півторак Оксана Михайлівна (інтернет-магазин)

1673. Негрєєва Ірина Іванівна, Інтерньюз Нетворк, менеджер комунікації, моніторингу та оцінки

1674. Кабак Кирилл Витальевич

1675. Кузьміна Юлія Василівна (інтернет-маркетолог)

1676. Шигімага Антон Віталійович (рекламіст/перекладач)

1677. Крилов Віктор Вікторович , будівельник

1678. Головко Наталiя Олександрiвна (менеджер з адмiнiстративних питань)

1679. Струговщикова Олена Олександрівна (менеджер)

1680. Скорин Александр Николаевич ,водитель

1681. Синько Денис Анатольевич

1682. Воровченко Олександр Олександрович (інженер, Київстар)

1683. Даниліна Катерина Володимирівна (журналіст)

1684. Бойко Анна Іванівна маркетолог

1685. Переходько Лілія Олександрівна (волонтер асоціації www.donor.org.ua)

1686. Воровченко Олена Анатоліївна (Банк "Дельта")

1687. Молчанова Олена Юріївна

1688. Міржва Ксенія Валеріївна

1689. Небога Сегрій Анатольович

1690. Бесараб Андрій Кіндратович ЗАТ "Оболонь"

1691. Павлюк Віталій Дмитрович, НМАПО імені П.Л.Шупика

1692. Тіга Тетяна Іванівна ЗАТ "Оболонь"

1693. Бесараб Олександр Андрійович ЗАТ "Оболонь"

1694. Гилюк Роман Миколайович технік ПП"Система"

1695. Воронин Дмитрий Игоревич

1696. Терещенко Ольга Олеговна (домохозяйка)

1697. Грінченко Катерина Сергіївна

1698. Авраменко Олександр Васильович художник

1699. Поливода Олена Володимирівна

1700. Беспавлов Костянтин вікторович

1701. Скарло Юлия Владимировна

1702. Галкин Александр Дмитриевич ЧТК "Черное Море"

1703. Костроменко Алексей Вадимович, художник

1704. Литвин Наталія Олександрівна

1705. Владимирова Анжела Олеговна

1706. Мальцев Олександр Олександрович

1707. Скобло Тарас Олегович (студент)

1708. Коленченко Оксана Валеріївна (менеджет відділу по роботі з абонентами, ТОВ "Укрком")

1709. Боровая Инесса волонтер БФ "Парус Надежды"

1710. Шавлюк Ірина Олексіївна

1711. Котвицька Світлана Леонідівна, керівник Донецького ГО КСУ

1712. Подошвелева Ирина Владимировна

1713. Цибульська Тетяна Леонідівна (економіст)

1714. Михайлова Наталя Іванівна, журналист

1715. Жукова Анна Сергіївна

1716. Федоренко Сергей Васильевич

1717. Жукова Анна Сергіївна

1718. Панаетова Юлія

1719. Тимощук Валентина Василівна(пенсіонер)

1720. Ковтун Уляна, прокурор

1721. Трофимчук Ганна Всеволодівна

1722. Петрина Роман Львович, декан

1723. Кухарчук Володимир Петрович (engeneer Bureau Franke)

1724. Мазуренко Виктория Александровна

1725. Якубовський Богдан Володимирович (приватний підприємець)

1726. Kрупcька Aнна Oлeгiвна, ВТБ банк Україна

1727. Чирикаленко Борис Миколайович (православний, м. Київ)

1728. Никифоренко Ліна Петрівна (фахівець автомобільної корпорації "АИС")

1729. Цюпа Наталія Володимирівна (страхова компанія "ТАС")

1730. Лакиза О.Е., IT

1731. Рощенко Андрій Олександрович (менеджер)

1732. Коцаба Руслан Петрович (інтернет-телебачення "Народне ОКО")

1733. Гогу Вячеслав Трифонович

1734. Вайсер Ирина Львовна

1735. Паркая Кетеван Мурмановна

1736. Воробьева Светлана Альбертовна, г.Южный

1737. Подгорный Сергей Александрович ч/п

1738. Мельниченко Юлія Миколаївна (регіональний менеджер)

1739. Силаєва Олена Леонидівна (приватний підприємец)

1740. Горзов Михайло Олександрович

1741. Лихоносова Елена Владимировна

1742. Москаленко А. В.

1743. Хохлин Константин Владимирович

1744. Чернишева Юлія Євгенівна (м. Одеса)

1745. Мірошниченко Вікторія Вікторівна (економіст)

1746. Тимофеєва Майя Костянтинівна (фахівець)

1747. Марченко Сергій Сергійович (продавець)

1748. Албул Олександр, м.Южне

1749. Звершановський Костянтин В'ячеславович (пенсіонер)

1750. Санина Наталья Валентиновна (ДЕМЗ)

1751. Гудкович Микола Вікторович (програміст)

1752. Звершановська Ірина Анатоліївна (оценщік у ломбарду)

1753. Воробьева Светлана Альбертовна, г.Южный

1754. Комиссаров Юрий Владимирович

1755. Леонтьева Елена Александровна (не работаю)

1756. Барсукова Дарина Олексіївна (студентка)

1757. СПД "Смык А.И."

1758. Іскевич Олег Васильович

1759. Перзеке-Яланская Маргарита Андреевна (практический психолог ин-т имени Костюка, волонтёр по детск

1760. Президент ИОО "Джой", тренер фитнесса, йоги Лавриненко Жанна Валерьевна

1761. Яланский Алексей Михайлович (певчий православного храма,преподователь)

1762. Стужук Наталія Василівна (адвокат)

1763. Драган Сергей Викторович (программист)

1764. Чичирко Олександр Миколайович

1765. Шевчук Наталия Владимировна

1766. Черненко Андрей Викторович (инженер)

1767. Савченко Тетяна Володимирівна, інженер-програміст

1768. Бацманова Наталя Борисівна менеджер

1769. Бахтиярова Елена Олеговна (домохозяйка)

1770. Манкевич Денис Юрьевич

1771. Черненко Анастасыя Миколаівна

1772. Крижановская Оксана Анатольевна

1773. Крижановський Олег Тимофійович підприємиць

1774. Матюша Олег Володимирович, юрист

1775. Jhon Carson Hogg (U.S.A., priest)

1776. Середа Олексій Олегович, радник, юридичний радник "ОМП"

1777. Jhon Carson Hogg (U.S.A., priest)

1778. Кукланова Татьяна Евгеньевна, эколог

1779. Буга Інна Миколаєвна

1780. Олеськів Дана Богданівна (економіст ТзОВ"555")

1781. Маліневська Крістіна Володимирівна (практичний психолог)

1782. ПРОДАН НАТАЛІЯ МІКОЛАЄВНА

1783. Зубова Наталия Сергеевна

1784. Стасюк Олександр АНАТОЛІЙОВИЧ

1785. Томарєва Наталія Олександрівна (викладач, НФаУ)

1786. Лукашев Андрей Сергеевич, замдиректора Института региональной политики

1787. Гето Тетяна Володимирівна, головний редактор газети "Папірус"

1788. Коваленко Юлія Григорівна

1789. Коробова Вікторія Олександрівна, мол. спец. з обліку кадрів

1790. Добріна Тетяна Богданівна, бухгалтер

1791. Самсоненко Анна Дмитриевна

1792. Лукіянчук Олена Олександрівна (Київстар)

1793. Лисенко Юлія Анатоліївна (ФОП)

1794. Бондарчук Олександр Олегович, менеджер з розвитку СП "Тандем"

1795. Корнієнко Андрій Володимирович (інженер, Київстар)

1796. Шпак Юрій Іванович, головний консультант апарату ВРУ

1797. галушко петр иванович

1798. Зайцева Марина Юріївна, юрист

1799. Кичук А.

1800. Студзінська Катерина Анатоліївна

1801. Цурупа Ігор Сергійович аспірант

1802. Горбачов Сергій Валерійович (інженер)

1803. Петрухин Р.О.

1804. Куприкова Юлия Владимировна

1805. Рогоз Валерий Ильич

1806. Резников Сергей

1807. Дегтярьова Тетяна Анатоліївна, бухгалтер

1808. Малиновський Дмитро Григорович

1809. Дегтярьова Тетяна Анатоліївна, бухгалтер

1810. Злочевський Олександр Васильович (фінансист)

1811. Гандзюк Наталія Віталіївна

1812. Нікітченко Тетяна Олександрівна, вихователь

1813. Циганкова Світлана Василівна (волонтер)

1814. Варфоломеєв Евгеній Олександрович

1815. Варфоломеєв Евгеній Олександрович

1816. Варфоломеєв Евгеній Олександрович

1817. Владімірова Ольга Володимирівна, головний редактор 9 телеканалу (Дніпропетровськ)

1818. Воєвода Юлія Петрівна Черкаси

1819. Пєтухова Олена Ігорівна (інженер-констуктор, ООО Мікрон)

1820. Шейк-Сейкіна Жанна Олексіївна,юрист

1821. Евсюков В (приватний підприємець)

1822. Лукащук Павло Олександрович

1823. Герін Павло Якович (ГІП, ООО Мікрон)

1824. Шаргородський Олександр Федорович (Київстар)

1825. Бесков Юрий Александрович

1826. Слива Олена Олекандрівна

1827. Ченцова Ирина Сергеевна

1828. Власенко Дмитро Олексійович (провідний спеціалист ЗАО "УРС")

1829. Островська-Кубік Богдана Олегівна

1830. Городинський Максим Лівійович (студент)

1831. Ющенко-Бажан Ірина Володимирівна

1832. Сидоркина Лидия павловна (менеджер)

1833. Вярвельська Галина Вадимівна (юрист, "Студія Пілот")

1834. Григорьев Сергей Сергеевич

1835. Пєтухов Станіслав Борисовіч (приватний підприємець)

1836. эфрос елена провокатор

1837. Пудов Игорь Анатольевич, отец троих детей

1838. Петрова Ольга Николаевна /Отдел образования

1839. Балабан Татьяна Юрьевна

1840. Кореновська Світлана Григорівна

1841. Иващенко Наталья Павловна

1842. Вербицька Лариса Ярославівна, провідний фахівець технічного відділу ТОВ "Юрія-Фарм"

1843. Сидоркин Алексей Валерьевич (предприниматель)

1844. Киверский Виталий Иванович (водитель)

1845. Лойтра Руслан Борисович (приватна особа)

1846. Попадыч Оксана Петровна (менеджер)

1847. Логинов Павел Русланович (студент)

1848. Балабан Павел Павлович

1849. Марія Чеховська

1850. Морохова Юлія Вікторівна

1851. Геріна Олена Констянтинівна (пенсіонерка)

1852. Чкаліна Оксана Михайлівна , HR VEGA

1853. Пивовар Артем Михайлович (Фінанси)

1854. Шахватова Виктория Васильевна (бухгалтер)

1855. Бабичев Николай Николаевич

1856. Гордієнко Вікторія Вікторівна, головний редактор

1857. Цареградська Тетяна Леонідівна

1858. Боронь Олександр Вікторович, ст. наук. співробітник Інституту літератури ім.Т.Г.Шевченка

1859. Семчишин Наталія Петрівна кореспондент газети "Папірус" м. Жидачів Львівська область

1860. Крапивченко Максим Викторович (управляющий отделением ОТП Банк)

1861. Мужевська Світлана Олександрівна (приватний підприємець)

1862. Гето Андрій Олексійович, комерційний директор

1863. Трушакова Олена Олександрівна м. Кіровоград

1864. Вакуленко Руслан Володимирович (приватний підприємець)

1865. Чунгурова Татьяна Константиновна, домохозяйка

1866. Пиналюк Ольга Васильевна

1867. Кириленко Дмитрий Сергеевич, пре-пресс инженер в типографии

1868. Дехтяр Валерій Миколайович, викладач, Київ

1869. Кириленко Валерий Владимирович, предприниматель

1870. Дехтяр Валерій Миколайович, викладач, Київ

1871. Дехтяр Валерій Миколайович, викладач, Київ

1872. Горяйнов Олег Вениаминович

1873. Шульженко Ірина Олександрівна

1874. Попруга Тетяна Миколаївна

1875. Горяйнова Марія Василівна,зам.директора

1876. Гладков Юрій Володимирович, керівник служби фінансового контролю КМБ-1

1877. Кушнір Ярослав Олегович, науковий співробітник

1878. Елена Непокора, журналист

1879. Дяченко Людмила Леонідівна (журналіст, Київ)

1880. Долинная А. С.

1881. Родич Наталія Венедиктівна

1882. Смирнов Александр Вячеславович ЧП

1883. Олейнік Юлія Андріївна (домогосподарка)

1884. Полупан Тамара Володимирівна

1885. Луць В.М.

1886. Луць В.М.

1887. Луць В.М.

1888. Жученко Мария Олеговна

1889. Єгельська Людмила Дмитрівна

1890. Лєсєва Людмила Венедиктівна

1891. Родич Олег Францович

1892. Марченко Надiя Вiкторiвна

1893. Ковальов Сергій Вікторович (підприємець)

1894. Коваль Тетяна Анатоліївна, фінансист

1895. Кимачинський Дмитро Сергійович, СПД ФО

1896. Козенюк Людмила Володимирівна

1897. Кравченко Оксана Анатоліївна (фахівець)

1898. Мартинюк Олена Богданівна

1899. Пашиева Ольга Викторовна, менеджер

1900. Трофан Оксана Борисівна

1901. Воробель Зоряна Василівна,директор ПП "Азалія"

1902. Шеховцова Татьяна Станиславовна - менеджер

1903. Головко Елена Александровна(домохозяйка)

1904. Фурман Анна Борисівна (юрист)

1905. Зайцев Олег Юрійович

1906. Лебедєв Є.А. IT-спеціаліст

1907. Рибченко Ольга Олександрівна (Представництво Трейдпоінт Інтернешнл)

1908. Левченко Ігор Миколайович (бухгалтер)

1909. Бондар Вікторія Вікторівна, інженер

1910. Смолинская Юлия Вячеславовна (бухгалтер)

1911. Верстюк Станіслав Ігорович (Відеооператор)

1912. Близнюк Євген Петрович (диерктор ТОВ "БІТ")

1913. Куделко Олександр Олегович системний адміністратор ТОВ"П.В.К."

1914. Осокина Валерия Валерьевна, домохозяйка

1915. Хименко Ольга Сергеевна медсестра ОКБ

1916. Осокина Валерия Валерьевна, домохозяйка

1917. Балишева Раїса Іванівна ведучий інжинер групи експлуатації

1918. Щербина Руслан Александрович

1919. Дрофич Виталий Николаевич столяр

1920. Весновський Всеволод Володимирович ТГ VEGA

1921. Медведєв Олег Анатолійович

1922. Луговська Людмила Тимофіївна (менеджер по персоналу)

1923. Ермоленко Лидия Андреевна пенсионер

1924. Чернявський Андрій Володимирович, "Фарлеп Инвест"

1925. Гончаренко Юлія Сергіївна

1926. Руденко Ірина Володимирівна, інженер

1927. Тижук Людмила Святославівна(програміст)

1928. Снігур Вікторія

1929. Губенков Анатолий Анатольевич ЧП

1930. Губенков Анатолий Анатольевич ЧП

1931. Тимряков Артем Сергеевич

1932. Тимряков Артем Сергеевич

1933. kiss

1934. Корницький Андрій Вячеславович, ДНТЦ ЯРБ

1935. Лугова Надія Вікторівна

1936. Билык Артур Владимирович (тест инженер / Инфопульс)

1937. Бояджи Оксана Володимирiвна

1938. Ходарченко Максим Володимирович

1939. Шапошник Людмила Сергіївна ВАТ Фарлеп Инвест

1940. Вэйманн Петр Юзефович ТГ "Вега"

1941. Гороховик Геннадій Анатолійович (інженер)

1942. купріянов дмитро євгенович

1943. Деменко Анастасія Анатоліївна

1944. Білоус Інна Олександрівна

1945. Деменко Анастасія Анатоліївна

1946. Лук"яненко Ольга Вікторівна

1947. самсика лариса анатолївна, електромонтер ОАО"Фарлеп-Інвест"

1948. Ігнатенко Вікторія Степанівна (керівник)

1949. Небоян Ольга Валериевна

1950. Лук"яненко Ольга Вікторівна

1951. Орнанджи Юлия Александровна инженер "ООО Фарлеп - Инвест"

1952. Репихов Алексей Олегович (СВФ "Фарлеп-Инвест")

1953. Зализняк Юрий Данилович (гл. инженер, ТРК "МиКомп")

1954. Репихов Алексей Олегович (СВФ "Фарлеп-Инвест")

1955. Репихов Алексей Олегович (СВФ "Фарлеп-Инвест")

1956. Горелая Оксана

1957. Іванов Олександр Вікторович (студент)

1958. Кравцов Олександр Андрійович (експерт CRM, ПрАТ "МТС-Україна")

1959. Томчук Лілія Микалаївна (інженер ВАТ"Фарлеп-Інвест")

1960. Біла Вікторя Вікторовна (менеджер)

1961. Федорова Надежда Павловна (инженер)

1962. Скрипник Елена Владимировна специалист "ООО Фарлеп - Инвест"

1963. Литвиненко Юлия Александровна (ведущий новостей, ТРК "МиКомп", Днепродзержинск)

1964. Степанюк Николай

1965. Мельникова Татьяна Викторовна

1966. Сімонова Інна Миколаївна

1967. Кружков Анатолий Анатольевич

1968. Василенко Антон Юрійович

1969. Россомаха Катерина Володимирівна (ді-джей ТРК "МіКомп", Дніпродзержинськ)

1970. Безуглая Елена Васильевна (ведущий инженер КФ "Фарлеп-Инвест"

1971. Паршутіна Наталія Юріївна фахівець

1972. Круглов Андрей Николаевич

1973. Ялі Михайло Павлович (www.marketzz.com)

1974. Соколов Дмитро Олегович експедитор СПДСоколоваИБ

1975. Берестюк Анатолій Олександрович (Ді-джей, ТРК "МіКомп")

1976. Лашин Дмитрий Владимирович

1977. Михайлюк Татьяна Сергеевна , сео пенеджер

1978. Корогод Вікторія Євгенівна, ТРК "ICTV"

1979. Полякова Світлана Олегівна

1980. Кушнір Ірина Іванівна, економіст

1981. Комар Світлана Володимирівна, психолог, волонтер

1982. Пчелiнцева Дар'я Iллiвна

1983. Дегтярёва Алла Юрьевна декретный отпуск

1984. Гнатишен Діана Дмитрівна (мама)

1985. Чабан Євгенія Валеріївна, ЦФ ВАТ "Фарлеп-Інвест"

1986. Денчик Олександр Леонідович, ВАТ "АТ- Зв`язок"

1987. Перепелюк Олег Анатольевич (национальный менеджер по продукту, ОАО Фарлеп-Инвест)

1988. Дегтярёва Алла Юрьевна декретный отпуск

1989. Рамазанова Анна Анатолиевна,домохозяйка,мнонодетная мать

1990. Рамазанова Анна Анатолиевна,домохозяйка,мнонодетная мать

1991. Максимова Світлана Олексіївна, секретар

1992. Солошенко Денис Алексеевич, частный предприниматель

1993. Щербина Анатолій Миколайович

1994. Бурунова Олена Вікторівна (журналіст)

1995. Кочубей Вадим Олегович (мл.науч. сотрудник)

1996. Соловьёва Яна Юрьевна ООО"Оптима Телеком"

1997. Берліба Валентина Іванівна(Бухгалтер/ЦФ ВАТ "Фарлеп-Інвест" )

1998. Бурунова Олена Вікторівна (журналіст)

1999. Атамась Н.С. (інститут зоології НАНУ, к.б.н.)

2000. Верниченко Ирина Михайловна (менеджер ООО "Бэст Софт Сервис")

2001. Одаренко Сергій Олександрович, журналіст

2002. Одаренко Сергій Олександрович, журналіст

2003. Богуцкая Виктория Викторовна

2004. Коленченко Микола Олександрович "ЗАТ Київстар"

2005. Ккочкурова Наталья Филипповна

2006. Клименко Оксана Вікторівна(дизайн студія,комерційний директор)

2007. Ударцев Максим Роальдович

2008. Кивало Алексей Иванович, ОАО Фарлеп-Инвест

2009. Годорожа Сергей Федорович

2010. Оноприенко Ольга Леонидовна

2011. Стадніченко Юлія Володимирівна(студентка 4 курсу КУТЕП)

2012. Пучкова С.Я.

2013. Стасенко Віктор Іванович (пенсіонер)

2014. Стасенко Валентина Миколаївна (пенсіонерка)

2015. Лайкова Любов Юріївна

2016. Хатунцев Константин Владимирович, программист

2017. Соколюк Юлія Іванівна, науковий співробітник Інститут літератури НАНУ

2018. Я

2019. Ярко Ірина Вальтерівна (перекладач, НСК "Олімпійський"

2020. Денисова Галина Витальевна ( художник)

2021. Шевченко Олег Иванович, ТГ "Vega"

2022. цурков олег николаевич

2023. Вістяк Альона Олександрівна

2024. Байда Сергій Петрович ТГ Vega

2025. Шмалько Свiтлана Миколаiвна

2026. Горіненко Юлія Андріївна

2027. Оніщенко Марина Володимирівна

2028. Алехнович Дмитро Олександрович

2029. Савчук Людмила Петровна

2030. Богдан Буткевич, вокаліст гурту SWEETLO, кореспондент журналу "Український ТИждень"

2031. Алексеева Алена Сергеевна ( студентка)

2032. Хабурська Олена Вікторівна (менеджер)

2033. Хабурська Тетяна Михайлівна (приватний підприємець)

2034. Гаврыш Георгий Александрович, студент

2035. Орел Наталя Анатоліївна

2036. Волошина Алла Миколаївна ( фахівець ТГ " Vega" ВАТ "Фарлеп - Інвест")

2037. Сенченко Наталія Володимирівна (фахівець ТГ Vega ВАТ "Фарлеп-Інвест" )

2038. Ольховик Ольга Олександрівна АХА Group

2039. Попова Виктория Владимировна, крюинг менеджер

2040. Квятковська Ганна Петрівна

2041. Визерский Вадим Юрьевич

2042. Турлак Людмила Леонідівна Начальник відділу бухгалтерського обліку ТОВ"Ніка-Л"

2043. Швець Тетяна Миколаївна,піаністка

2044. Волошина Алла Миколаївна ( фахівець ТГ " Vega" ВАТ "Фарлеп - Інвест")

2045. Боровок Олександр Володимирович , ЗАТ Фарлеп-Інвест ( VEGA )

2046. Федько Виталий Игоревич

2047. Чкалsy Данило Олегович (ТГ Vega ВАТ "Фарлеп-Інвест")

2048. Комарецкий Роман Евгеньевич

2049. Чкалін Данило Олегович (ТГ Vega ВАТ "Фарлеп-Інвест")

2050. Чкалін Данило Олегович (ТГ Vega ВАТ "Фарлеп-Інвест")

2051. Холодова Валерія Віталіївна, студентка ДНУ

2052. Чкалін Данило Олегович (ТГ Vega ВАТ "Фарлеп-Інвест")

2053. Орлюк Алла Володимирівна бухгалтер

2054. Магалатій павло Сергійович

2055. Яковенко Ирина Евгеньевна, инженер

2056. Василюк Денис Олександрович (менеджер проектів/ГО "МАРТІН-клуб"

2057. Долгий Дмитрий геннадьевич

2058. Захарченко-Бурцева Валентина Владиславівна бібліотекар

2059. Смолін Єгор Анатолійович( менеджер Організації Фонд Друзів Дітей)

2060. Троян Крістіна Вікторівна

2061. Воскобойнікова Юлія Василівна (викладач ХДАК)

2062. Симбирцева Ірина Львівна,менеджер газети "Моряк України"

2063. Курбанов Алексей Викторович

2064. Пухна Євгенія Олександрівна

2065. Квайдер Виктория Владимировна (домохозяйка)

2066. Фурман Евгений Михайлович (бренд-менеджер)

2067. Драмарецкая Ирина Александровна (бухгалтер)

2068. Горячева Олена Василівна (коректор АТ "ОТП Банк")

2069. Бакальчук Татьяна Владимировна

2070. Крыжановская Лариса Леонидовна (пенсионерка)

2071. Вихров Борис Борисович (пенсионер)

2072. Саулич Елена Ивановна

2073. Городиський Дмитро Анатолійович,системний адміністратор газети "Моряк України"

2074. Спесівих Ольга Вікторівна, приватний підприємець

2075. Волонтер Жарова Наталія Сергіївна

2076. Динеев Анатолий Анатольевич

2077. Чубок Денис Олексійович (менеджер)

2078. Виповська Олена Федорівна (бухгалтер)

2079. Петрова Оксана (руководитель отдела)

2080. Малюта Дмитро Олександрович (Консультант по соціальним медіа)

2081. Лисонь Валентина Миколаївна, iнженер ВАТ-"Фарлеп-Iнвест"

2082. Задирей Анна Павловна

2083. Коляда Лариса , викладач

2084. ГАМАЮН ЛЮДМИЛА ВЛАДИМИРОВНА 31год г Луганск

2085. Довженко Марина, історик

2086. Дрожаєва Марія Сергіївна

2087. Коляда Микола, фотокореспондент

2088. Пєтков Едуард Іванович, менеджер

2089. Горбаченко Андрій Васильович

2090. Маценко Катерина Григорівна пенсіонерка

2091. Орлюк Валентин Петрович

2092. Мельник Юлія Володимирівна

2093. Харченко Олександр Сергiйович (музичний спецiалiст)

2094. Меснянкiн Борис Сергiйович (Vega Telecom)

2095. Боброва Олександра Миколаївна, домогосподарка

2096. Чорний Володимир Миколайович

2097. Берещук Євгенія Петрівна (HR)

2098. Юхаев Арон Григорьевич(частный предприниматель)

2099. Комарова Альона Андріївна

2100. Снігірьов Володимир Вікторович

2101. Васіліна Ольга Валеріївна (Vega Telecom)

2102. Олена Швець

2103. Пастушенко Микола Сергійович (Front Pictures)

2104. Комарова Наталія Валеріївна

2105. Лаунець Анна Віліянівна, рекламіст

2106. Онищенко Татьяна Петрівна

2107. Антонов Игорь Васильевич (директор ООО "Оникс", г.Запорожье, ул.Экспрессовская,28)

2108. Іллічов Валерій

2109. Антонов Константин Игоревич (частный предприниматель, г.Запорожье)

2110. Берещук Євгенія Петрівна (HR)

2111. Смоляр Елена,домохозяйка

2112. Захарченко Олег Володимирович

2113. Альбин Олег Федорович

2114. Новаковский Алексей Николаевич. Инженер по качеству ПО.

2115. Жовтобрюх Артем Юрийович

2116. Вандерстен Ольга Ігорівна

2117. Царик Оксана Петрівна (HR)

2118. Добровольская Ольга

2119. Ковальчук Анастасия Александровна

2120. Терновой ВалентинТГ"VEGA"

2121. Зуб Алена Александровна домохозяйка

2122. Вожжова Ирина Сергеевна

2123. Зуб Александр Васильевич охрана СЕС Кировоградской обл. г. Александрия

2124. Кендра Марія Віталіївна

2125. Шигімагіна Світлана Миколаївна - не байдужа людина

2126. Герасим"юк Олена, студентка

2127. Бухтіярова Віра Іванівна

2128. Гордиенко В.А.

2129. Краснопольський Денис Анатолійович (ТОВ "УПФК "Славутич")

2130. Алексович Ярослав Юрійович(дитячий анестезіолог)

2131. Георгій Барзашвілі (ТРК Україна)

2132. Довженко Отар, ГО "Детектор медіа"

2133. Посевкина Марина Владимировна риелтор АН "Альянс"

2134. Олена Коркодим, сайт "Детектор медіа"

2135. Ігор Котелянець, журналіст, регіональний щотижневик "Рост" м.Енергодар (Запорізька обл.)

2136. Шубович Ігор, програміст

2137. Богдан Андрущенко, перекладач

2138. Дученчук Оксана Романівна, дизайнер

2139.Бабий Кристина Александровна, инвалид 2 -группа

2140. Бабий Максим Вячеславович, безработный

2141. Бабий Анатолий Вячеславович, дизайнер ТНМК груп

2142. Камхист Екатерина Юрьевна. фотограф-дизайнер, Комод - интернет магазин

2143. Вердеш Марія Юріївна, вчитель англ. мови

2144. Богдан Андрущенко, перекладач

2145. Дученчук Оксана Романівна, дизайнер (безробітна)

2146. Григор'єва І.Б.,  м. Одеса, бухгалтер
2147. Костянтин Архангельський

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38494
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Захар Мілютін, менеджер
4854 дн. тому
Московському главпопу Гундяеву Янукович віддав приміщення лікарні хворих на СНІД на вул. Мазепи. Тепер ще когось вирішив обдарувати нерухомістю ОХМАДИТу. Бандіти ділять куш.
Ліна Дегтярьова
4854 дн. тому
Ліна Дегтярьова, рекламіст
Ольга Прокопенко
4854 дн. тому
Ольга Прокопенко, волонтер
Дубенюк А.О.
4854 дн. тому
Дубенюк А.О. , інженер
Олена
4854 дн. тому
Гичка Олена Вікторівна, Спасите наших детей!
Чернишов Iгор Вiкторович
4854 дн. тому
Врятувати дітей!
Горбачов Сергій Валерійович
4854 дн. тому
Горбачов Сергій Валерійович
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду