Президент підписав закон про заборону приватизації Одеської кіностудії

4 Лютого 2011
12547
4 Лютого 2011
10:21

Президент підписав закон про заборону приватизації Одеської кіностудії

12547
Президент підписав закон про заборону приватизації Одеської кіностудії

Віктор Янукович 3 лютого підписав закон «Про заборону приватизації, відчуження, передачі в заставу та внесення до статутних капіталів господарських товариств усіх форм власності пакета акцій, що належить державі у статутному капіталі Закритого акціонерного товариства "Одеська кіностудія"», повідомляє сайт глави держави.

 

Нагадаємо, 14 січня 2011 року Верховна Рада ухвалила закон «Про заборону приватизації пакету акцій, що належать державі у статутному фонді Закритого акціонерного товариства "Одеська кіностудія"». Документ підтримали всі фракції парламенту, за нього проголосували 354 депутати.

 

У законі зазначається, що до прийняття закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення умов для відновлення українського кіномистецтва» потрібно призупинити приватизацію та заборонити внесення державою до статутних фондів господарських товариств усіх форм власності пакету акцій, що належить державі у статному фонді Закритого акціонерного товариства «Одеська кіностудія», а також передачу його у заставу.

 

Кабінету Міністрів доручено в тримісячний термін з дня опублікування цього закону розробити та подати на розгляд Верховної Ради законопроект щодо забезпечення умов для відновлення українського кіномистецтва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12547
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду