Рада відправила законопроект Томенка про рекламу пива на доопрацювання

22 Грудня 2010
13345
22 Грудня 2010
14:00

Рада відправила законопроект Томенка про рекламу пива на доопрацювання

13345
Рада відправила законопроект Томенка про рекламу пива на доопрацювання

Верховна Рада 22 грудня не підтримала в першому читанні законопроект № 1014-2 «Про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо реклами алкогольних напоїв та пива)» і відправила його на доопрацювання. За підтримку законопроекту в першому читанні проголосували лише 47 народних депутатів, за відправлення на доопрацювання - 237.

 

Нагадаємо, законопроект № 1014-2 «Про внесення змін до Закону України "Про рекламу" (щодо реклами алкогольних напоїв та пива)» зареєстрували 23 квітня 2008 року народні депутати Микола Томенко й Андрій Шевченко.

 

Документ пропонує поширити порядок реклами алкогольних напоїв також на пиво та напої, що виготовляються на його основі, збільшивши часове обмеження такої реклами на телебаченні та радіо з 6:00 до 24:00 (а не 23:00). Також він пропонує заборонити алкогольне спонсорство, дозволивши лише спонсорування концертних і спортивних заходів пивними брендами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13345
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду