Людиною року за версією редакції Time став не Ассанж, а Цукерберг

15 Грудня 2010
7987
15 Грудня 2010
16:22

Людиною року за версією редакції Time став не Ассанж, а Цукерберг

7987
Людиною року за версією редакції Time став не Ассанж, а Цукерберг

Людиною року за версією редакції Time став Марк Цукерберг, засновник соціальної мережі Facebook. Про це йдеться на сайті видання.

 

Як пояснює редакція свій вибір, Цукерберг отримав нагороду «за поєднання більше, ніж півмільярда людей та встановлення між ними соціальних відносин; за створення нової системи обміну інформацією; за зміну усіх наших життів».

 

«Те, що раніше було потаємним, нині стає доступним мільйонам за допомогою натиску на клавіатуру. І більше ніж будь-хто інший на світовій арені Facebook Марка Цукенберга є в центрі цих змін», - пояснює головний редактор Time.

 

Зазначимо, Марк Цукерберг став наймолодшим в історії мільярдером. У березні 2010 року журнал Forbes визнав його наймолодшим мільярдером в своєму списку зі статком $4 млрд.

 

Нагадаємо, читачі журналу перше місце у цьому рейтингу віддали засновнику Wikileaks Джуліану Ассанжу. Натомість Марку Цукербергу за версією онлайн-опитування серед читачів дісталося 10-те місце.

 

Напередодні було оприлюднено опитування The Washington Post та каналу ABC,  за яким 68% американців вважають, що публікації WikiLeaks секретних даних держдепартаменту поставила під загрозу інтереси США і американського суспільства. У зв'язку з цим близько 59% респондентів висказались за те, щоб Ассанж постав перед судом США, повідомляє «Голос России».

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду