Ведучим шоу «Холостяк» став Іван Городецький

6 Грудня 2010
18292
6 Грудня 2010
17:47

Ведучим шоу «Холостяк» став Іван Городецький

18292
Ведучим шоу «Холостяк» став Іван Городецький

Реаліти-шоу «Холостяк»  на телеканалі СТБ вестиме актор Іван Городецький. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами керівника проекту Олени Вікторової, кастинг на роль ведучого тривав кілька місяців: «У нас було чимало критеріїв відбору: перш за все, нам важливо було відкрити нове обличчя і щоб ця людина уже була одруженою, оскільки він буде головним радником Холостяка під час усього шоу. Також ми шукали симпатичного молодого чоловіка, але у той же час такого, який би не відволікав уваги та не створював конкуренцію головному герою - Холостяку. Наш ведучий - це гостинний хазяїн шоу, добродушний та близький друг героя».

 

Іван Городецький вперше вестиме телепроект, раніше він грав в театрі, кіно та серіалах.

 

Вихід програми «Холостяк» в ефір запланований на весну 2011 року.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - адаптація  американського проекту The Bachelor. Герой українського «Холостяка» - 30-річний Максим Чмерковський, танцівник, хореограф та викладач танців. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18292
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду