Анна Єлисєєва готує для «Інтера» проект «Наші» про українських емігрантів

25 Листопада 2010
19148
25 Листопада 2010
16:18

Анна Єлисєєва готує для «Інтера» проект «Наші» про українських емігрантів

19148
Анна Єлисєєва готує для «Інтера» проект «Наші» про українських емігрантів

Анна Єлисєєва залишає посаду промо-директора «Інтера» і готує для каналу новий проект «Наші». Цю інформацію вона підтвердила ТК.

 

«Я працювала у напрямку телевізійного промо шість років, починаючи із запуску каналу К1. Мені завжди подобалася ця жива і креативна робота. Сподіваюся, що наша команда зробила корисні речі не тільки для групи "Інтер", а й взагалі для всього ринку. Адже на українських каналах до промо почали ставитися серйозно та інвестувати в нього не більше, ніж 2-3 роки тому. Але деякий час тому в мене виникло сильне бажання спробувати  щось нове, створити власний проект», - розповіла вона

 

Анна Єлисєєва є автором ідеї проекту про українських емігрантів під назвою «Наші».  «Він охоплює 14 країн і десятки героїв. "Наші" показують і розказують нам про країни, у яких живуть, з точки зору інсайдерів. І, звичайно, діляться власними історіями», - уточнила вона. За її словами, цей проект стане симбіозом туристичної програми і лайфсторіз.

 

«Впевнена, що це буде подією, принаймні ми здивуємо картинкою», - додала вона. Окрім цього проекту, пані Єлисєєва планує займатись промо як фрілансер і працювати над окремими проектами. 

 

На сьогодні ефірним промо каналу «Інтер» займається Жанна Сабурова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19148
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
К*
4876 дн. тому
"спробувати щось нове, створити власний проект" Ха-ха))) Скромная тьотка
юрист
4898 дн. тому
А почему нет сноски - "на правах рекламы"? Это что новость индустрии? Позор Телекритики!
fuf
4898 дн. тому
Ага, только у Новоженова "наши" - это ихни, т.е. кацапы, а тут "Наши" - т.е. хохлы! Офигеть новый формат! А еще на украинском тв была куча телевизионных фильмов про эмигрантов как туда так и обратно, т.е. из стран третьего мира к нам! Да уж, картинкой удивить - много ума не надо!!!!!!!!!
мнение
4902 дн. тому
Как хорошо, что гениальная и изобретательная дама Елисеева, скреативила-таки проект под названием "наши" и стала его автором. Мы даже не подозревали, что всё это время она авторски творила, втихаря от интера, под псевдонимом Лев Новоженов. И вот теперь, с приходом нового руководства "интера" смогла -таки выйти из тени, снять очки,разгладить морщины,и сменить гнусавый пожилой мужской еврейский говор на женскую речь и теперь не только с территории Израиля на НТВ-мир, но и на отечественном тв сможет показывать "свою" "замечательную" и ОРИГИНАЛЬНУЮ программу! УРА!!!! то есть я подозревал,конечно, скрытые таланты этой дамы и подковерное мастерство, но чтобы до такой степени нагло и непорядочно заявить об авторстве чужого, по сути, продукта, да и еще под тем же названием - это надо уметь, конечно и иметь полную атрофию вообще совести, как минимум...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду