detector.media
25.11.2010 16:18
Анна Єлисєєва готує для «Інтера» проект «Наші» про українських емігрантів

Анна Єлисєєва залишає посаду промо-директора «Інтера» і готує для каналу новий проект «Наші». Цю інформацію вона підтвердила ТК.

 

«Я працювала у напрямку телевізійного промо шість років, починаючи із запуску каналу К1. Мені завжди подобалася ця жива і креативна робота. Сподіваюся, що наша команда зробила корисні речі не тільки для групи "Інтер", а й взагалі для всього ринку. Адже на українських каналах до промо почали ставитися серйозно та інвестувати в нього не більше, ніж 2-3 роки тому. Але деякий час тому в мене виникло сильне бажання спробувати  щось нове, створити власний проект», - розповіла вона

 

Анна Єлисєєва є автором ідеї проекту про українських емігрантів під назвою «Наші».  «Він охоплює 14 країн і десятки героїв. "Наші" показують і розказують нам про країни, у яких живуть, з точки зору інсайдерів. І, звичайно, діляться власними історіями», - уточнила вона. За її словами, цей проект стане симбіозом туристичної програми і лайфсторіз.

 

«Впевнена, що це буде подією, принаймні ми здивуємо картинкою», - додала вона. Окрім цього проекту, пані Єлисєєва планує займатись промо як фрілансер і працювати над окремими проектами. 

 

На сьогодні ефірним промо каналу «Інтер» займається Жанна Сабурова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY