Янукович у Брюсселі пообіцяв підписати закон про доступ до інформації після ухвалення парламентом

22 Листопада 2010
18183
22 Листопада 2010
17:55

Янукович у Брюсселі пообіцяв підписати закон про доступ до інформації після ухвалення парламентом

18183
Янукович у Брюсселі пообіцяв підписати закон про доступ до інформації після ухвалення парламентом

Президент Віктор Янукович пообіцяв підписати закон про доступ до публічної інформації, як тільки його буде ухвалено парламентом. Про це він заявив на прес-конференції в Брюсселі 22 листопада після закінчення саміту «Україна-ЄС», повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

«Безумовно, як тільки він буде розглянутий у парламенті, він буде підписаний президентом», - сказав Янукович.

 

Водночас він зазначив, що ті суперечності, які виникають в парламенті, не завжди можуть дозволити президентові впливати на процес.

 

«Але суперечності, які постійно є в парламенті, - це постійний процес, і впливати на порядок денний у мене не завжди виходить», - сказав він.

 

За словами президента, зараз одне з головних питань порядку денного для Верховної Ради - ухвалення держбюджету на 2011 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18183
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду