Марина Миргородська очолила ТРК «Україна»

26 Жовтня 2010
16912
26 Жовтня 2010
17:45

Марина Миргородська очолила ТРК «Україна»

16912
Марина Миргородська очолила ТРК «Україна»

Марина Миргородська очолила ТРК «Україна». Цю інформацію «Медіабізнесу» підтвердив екс-генеральний директор Вальдемар Дзікі. Раніше про ймовірне призначення Марини Миргородської писала «Дуся».

 

Раніше пані Миргородська була головним редактором каналу. За словами пана Дзікі, нині вона є виконувачем обов'язків генерального директора.

 

Протягом тижня пан Дзікі має передати свої повноваження. «Коли людина  залишає канал, то це не відбувається в один момент. До того ж, у нас дружні стосунки з Мариною. Просто необхідно передати багато справ», - сказав він.

 

Марина Миргородська зазначила «Медіабізнесу», що не коментує цю інформацію, оскільки вона ще «не бачила паперів».

 

За словами Вальдемара Дзікі, він продовжить співпрацю з ТРК «Україна»: «Я буду як консультант допомагати колегам, будувати групу ТРК "Україна"». Поки що він не отримав пропозицій щодо роботи у продакшнах, однак «якби вони були», пан Дзікі «із задоволенням їх би переглянув».

 

Нагадаємо, раніше ТК з посиланням на власні джерела повідомляла, що Вальдемар Дзікі, імовірно, очолить новостворену групу «Україна». Принаймні, йому це запропонували. Спершу обов'язки генерального директора каналу виконуватиме один з наявних співробітників каналу, одночасно розпочнеться пошук кандидатури на постійну роботу на цій посаді.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.kanalukraina.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16912
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ололо
4932 дн. тому
в принципе каждый может взять ответственность на себя и написать, где же он живет и как адрес связан с его нынешним местом работ
barabashka
4932 дн. тому
Ой, а про газеты, журналы, радиостанции есть что-нибудь? можно даже предложить телекритике опубликовать сравнительный анализ. интересно было бы почитать
barabashka
4932 дн. тому
Так, давайте ка попросим монстра не только про топ-менеджеров. есть же еще ведущие, редакторы, маркетологи, бухгалтера. Все белье давайте в студию!
Animal
4932 дн. тому
товарищ монстр, что ж вас так гложет жизнь отдельно взятого человека, расскажи интересное про других топ-менеджеров других каналов, кто где живет, отдыхает?
Василю
4932 дн. тому
а что, были прецеденты?
Монстр
4932 дн. тому
На закупках фильмов Миргородская заработала квартирку на Шелковичной. На телеканале заработает пару лимонов. Архипов даже не заметит. А ТЕПЕРЬ ВНИМАТЕЛЬНО СМОТРИМ, СКОЛЬКО ЭТОТ ПОСТ ТУТ БУДЕТ ВИСЕТЬ. СКОЛЬКО БУДЕТ ЗАПЛАЧЕНО МИРГОРОДСКОЙ СО СЧЕТОВ КАНАЛА, ЧТОБЫ ЭТОТ ПОСТ СНЯТЬ :-)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду