detector.media
26.10.2010 17:45
Марина Миргородська очолила ТРК «Україна»
Марина Миргородська очолила ТРК «Україна»

Марина Миргородська очолила ТРК «Україна». Цю інформацію «Медіабізнесу» підтвердив екс-генеральний директор Вальдемар Дзікі. Раніше про ймовірне призначення Марини Миргородської писала «Дуся».

 

Раніше пані Миргородська була головним редактором каналу. За словами пана Дзікі, нині вона є виконувачем обов'язків генерального директора.

 

Протягом тижня пан Дзікі має передати свої повноваження. «Коли людина  залишає канал, то це не відбувається в один момент. До того ж, у нас дружні стосунки з Мариною. Просто необхідно передати багато справ», - сказав він.

 

Марина Миргородська зазначила «Медіабізнесу», що не коментує цю інформацію, оскільки вона ще «не бачила паперів».

 

За словами Вальдемара Дзікі, він продовжить співпрацю з ТРК «Україна»: «Я буду як консультант допомагати колегам, будувати групу ТРК "Україна"». Поки що він не отримав пропозицій щодо роботи у продакшнах, однак «якби вони були», пан Дзікі «із задоволенням їх би переглянув».

 

Нагадаємо, раніше ТК з посиланням на власні джерела повідомляла, що Вальдемар Дзікі, імовірно, очолить новостворену групу «Україна». Принаймні, йому це запропонували. Спершу обов'язки генерального директора каналу виконуватиме один з наявних співробітників каналу, одночасно розпочнеться пошук кандидатури на постійну роботу на цій посаді.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.kanalukraina.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY