У Севастополі планують відкрити філіал медіахолдингу Міноборони Росії

23 Вересня 2010
6716
23 Вересня 2010
15:36

У Севастополі планують відкрити філіал медіахолдингу Міноборони Росії

6716
У Севастополі планують відкрити філіал медіахолдингу Міноборони Росії

У Севастополі при штаб-квартирі Чорноморського флоту Росії планують відкрити філіал російського медіахолдингу, який об'єднуватиме усі засоби масової інформації, що відносяться до Міноборони РФ. Про це повідомляє «Российская газета».

 

Передбачається, що російському медіахолдингу «Звезда» підпорядковуватимуться  радіо- та телестудії Чорноморського флоту РФ, а також севастопольська газета «Флаг родины».

 

За інформацією видання, до складу майбутнього медіахолдингу мають увійти телеканал «Звезда», газета «Красная звезда», близько 20 газет та журналів, агентство «Военинформ», редакційно-видавничий центр Міноборони, Центральна телевізійна та радіомовна студія.

 

Філіали холдингу «Звезда» планують також відкрити в Єревані та Душанбе.

 

Зазначимо, що остаточного рішення щодо створення ВАТ «Звезда» поки що немає. Проектом холдингу займається радник міністра оборони Росії Тетяна Завялова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6716
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4966 дн. тому
АБЗАЦ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду