СБУ допитує людей, які контактують з іноземними журналістами

27 Серпня 2010
17473
27 Серпня 2010
13:47

СБУ допитує людей, які контактують з іноземними журналістами

17473
СБУ допитує людей, які контактують з іноземними журналістами

Служба безпеки України проводить допити осіб, які контактують з іноземними журналістами. Про це інтернет-виданню «Українська правда» повідомив кореспондент німецької газети Frakfurter Allgemeie Zeitug Конрад Шуллер.

 

За його словами, співробітники Служби безпеки неодноразово зустрічались з людьми, з якими він контактував в України під час підготовки журналістських матеріалів під час президентської кампанії.

 

Як повідомив журналіст, ці зустрічі мали місце в кінці квітня 2010 року. Кореспондент стверджує, що ще в червні цього року він звертався з офіційним листом до голови СБУ Валерія Хорошковського з вимогою пояснити мету та підстави таких зустрічей.

Конрад Шуллер також розповів, що вчора під час інтерв'ю  Віктором Януковичем він особисто проінформував про цю ситуацію голову держави.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17473
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду