СБУ заявляє, що німецький журналіст її не цікавить

27 Серпня 2010
22199
27 Серпня 2010
16:57

СБУ заявляє, що німецький журналіст її не цікавить

22199
СБУ заявляє, що німецький журналіст її не цікавить

СБУ не здійснювала ніяких заходів щодо кореспондента німецької газети Frakfurter Allgemeine Zeitung Конрада Шуллера. Про це повідомили в п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-центрі СБУ, пише інтернет-видання «Українська правда».



У повідомленні Служби безпеки наголошується, що, незважаючи на те, що журналіст не акредитований у Міністерстві закордонних справ у встановленому порядку, Шуллеру, за його ж проханням, було запропоновано зустрітися з главою СБУ Валерієм Хорошковським, однак, відповідної реакції з боку журналіста не було.


«Він нас не цікавить» - додали в прес-центрі СБУ.



Як відомо, раніше Шуллер повідомив «Українській правді» про те, що СБУ проводить допити осіб, які контактують з іноземними журналістами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду