ТРК «Україна» відновить вихід «Ночі Ліги чемпіонів» та веде переговори щодо Ліги Європи

18 Серпня 2010
12125
18 Серпня 2010
15:58

ТРК «Україна» відновить вихід «Ночі Ліги чемпіонів» та веде переговори щодо Ліги Європи

12125
ТРК «Україна» відновить вихід «Ночі Ліги чемпіонів» та веде переговори щодо Ліги Європи

Після придбання субліцензії на показ Ліги чемпіонів ТРК «Україна» відновить вихід програми «Ніч Ліги чемпіонів». Про це ТК повідомив директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов.

 

За його словами, угода щодо придбання прав на Лігу чемпіонів підписана за тією ж схемою, що й у попередні роки, коли канал показував турнір.

 

«Матчі Ліги чемпіонів виходять у вівторок та середу, і ми придбали один з цих днів - 50% цих прав, знаючи, що ми отримаємо усі матчі "Шахтаря" в груповому раунді. Ми будемо показувати один матч у прямому ефірі, і ще один у запису. - зазначив він. - Ми одразу планували купівлю 50% прав, адже канал будується на різних лінійках, у тому числі і серіальних, тому перевантажувати сітку виключно чоловічим продуктом не можна».

 

А от другу субліцензію на цей турнір поки що ніхто не придбав. «Якщо зараз "Динамо" переможе "Аякс" і ще одна українська команда вийде в турнір, тоді, за моїм припущенням, серед наших каналів з'являться охочі купити права на іншу частину», - додав він.

 

Також пан Денисов наголосив, що нині ведуться переговори щодо купівлі прав на Лігу Європи для телеканалу «Футбол», які мають завершитися до кінця серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду