Редакція висловлює співчуття Наталі Лигачовій у зв’язку зі смертю мами. Похорон 22 липня

19 Липня 2010
14691
19 Липня 2010
22:01

Редакція висловлює співчуття Наталі Лигачовій у зв’язку зі смертю мами. Похорон 22 липня

14691
Редакція висловлює співчуття Наталі Лигачовій у зв’язку зі смертю мами. Похорон 22 липня

Редакція «Детектор медіа» висловлює щирі співчуття шеф-редакторові проектів ТК Наталі Лигачовій у зв'язку зі смертю мами - Лигачової Алли Пантелеївни.

 

Алла Пантелеївна народилася 1928 року, працювала економістом. Смерть спіткала її раптово - спека підірвала сили, здоров'я не витримало.

 

Висловлюємо також співчуття усім близьким, друзям та родичам померлої.

 

Ховатимуть Аллу Пантелеївну 22 липня на Лісовому кладовищі в Києві. О 10.00 розпочнеться панахида у ритуальному залі (біля центрального входу на кладовище).  

 

«Детектор медіа»

 

P.S. На адресу «Детектор медіа» надходять колективні співчуття Наталі Лигачовій.

 

Телеканал ТВі поділяє  невимовне горе та висловлює щире  співчуття шеф - редакторові  проектів «Детектор медіа»   Лигачовій  Наталії  з приводу тяжкої втрати - смерті  мами -  Лигачової Алли Пантелеївни. Висловлюємо  щирі  співчуття рідним та близьким  пані Наталії. Гірко і боляче, коли нас  покидають дорогі серцю люди. З повагою, колектив телеканалу ТВі.

 

Комітет Київської незалежної медіа-профспілки висловлює щире співчуття шеф-редактору проектів «Детектор медіа» Наталі Лігачовій у зв'язку зі смертю її мами Алли Пантелеївни. Ми серцем і душею розділяємо Ваші біль та горе. Нехай  Господь дасть Вам сил, щоб подолати це випробування.

 

Шановна Наталя Львівна! Прийміть найщиріші співчуття мої і моїх колег у зв'язку з тяжким горем, що спіткало Вас. Після того, як залишають нас найдорожчі люди, ми у будь-якому віці відчуваємо себе сиротами. Тримайтеся! З повагою, Ігор Лубченко

 

Дорога Наташа! Прийми мої щирі співчуття у зв'язку з втратою найдорожчої тобі людини, Лариса Івшина

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14691
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
5045 дн. тому
Я даже представить не могу, как это, потерять маму. Держитесь, сил Вам и веры. Пусть земля будет пухом...
Космополит
5045 дн. тому
Посіяла людям літа свої, літечка житом, Прибрала планету, послала стежкам споришу. Навчила дітей, як на світі по совісті жити, Зітхнула полегко - і тихо пішла за межу. - Куди ж це ви, мамо?! - сполохано кинулись діти. - Куди ж ви, бабусю? - онуки біжать до воріт. - Та я ж недалечко... де сонце лягає спочити. Пора мені, діти... А ви вже без мене ростіть. - Та як же без вас ми?... Та що ви намислили, мамо? - А хто нас, бабусю, у сон поведе по казках? - А я вам лишаю всі райдуги із журавлями, І срібло на травах, і золото на колосках. - Не треба нам райдуг, не треба нам срібла і злата, Аби тільки ви нас чекали завжди край воріт. Та ми ж переробим усю вашу вічну роботу, - Лишайтесь, матусю. Навіки лишайтесь. Не йдіть! Вона посміхнулась, красива і сива, як доля, Змахнула рукою - злетіли у вись рушники. "Лишайтесь щасливі", - і стала замисленим полем На цілу планету, на всі покоління й віки.
Людмила
5046 дн. тому
Наташа, держитесь! Тяжело терять родителей...Но это жизнь, и никуда не деться...
Тетяна Котюжинська
5046 дн. тому
Щирі співчуття!
Юра
5046 дн. тому
Щиро співчуваю!
Nina, Kyiv
5046 дн. тому
Нехай мамі земля буде пухом... Прийміть наші щирі співчуття, п.Наталю...
Idle-pro
5046 дн. тому
Вічний спокій ЇЇ Душі і вічна пам"ять... Прийміть мої співчуття.
Ніна Моклякова
5046 дн. тому
Наташа, щиро співчуваю. Тримайся. Світла пам'ять воїй мамі.
Николай Сухомлин
5046 дн. тому
Соболезную.
коллега
5046 дн. тому
Наташа, самые искренние соболезнования. Пусть Вас держит то, что дорого- дочка, друзья, любимая работа. Пусть светлая грусть сменит пустоту в Вашей душе как можно скорее.
Христина Стебельська
5047 дн. тому
Це треба пережити. Бо смерть – це частка життя. На одну добру людину стало менше на землі. Вічна Їй пам’ять. Але Мама ніколи нас не покидає. Вона відходить за обрій і знову повертається. Страшно, коли найдорожча людина іде у вічність від буденного – спеки. Але Ваша Мама, Наталю, перебралася у кращі світи і тепер ближча до нас. Від Її мудрості з небес і Ви станете сильнішою, хоча… Ви сильна завжди. Зі світлим сумом згадую, як 10 років тому, аналізуючи один із моїх телепроектів, Ви мали влучний аргумент - враження Вашої Мами. Ту рецензію я досі пам’ятаю . У цей скорботний час поділяю Ваш смуток і висловлюю співчуття. Вічний спокій Маминій Душі… Відпустіть Її... Нехай там… Їй буде світло і сонячно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду