СТБ купив «Танці з зірками» і планує показати їх взимку

1 Липня 2010
16321
1 Липня 2010
10:29

СТБ купив «Танці з зірками» і планує показати їх взимку

16321
СТБ купив «Танці з зірками» і планує показати їх взимку

Генеральний директор СТБ Володимир Бородянський підтвердив «Детектор медіа» інформацію про купівлю каналом СТБ формату Бі-бі-сі «Танці з зірками» (Dancing with the Stars) протягом 2011 року. Запуск шоу планується взимку.

 

За словами пана Бородянського, СТБ не співпрацюватиме зі сторонніми продакшнами і вироблятиме проект, як і решту талант-шоу, силами власної команди.

 

На запитання ТК, навіщо СТБ проект, який був брендом «1+1», Володимир Бородянський відповів: «Я б не сказав, що це бренд "Плюсів". Виходив на "1+1" проект під назвою "Танці з зірками". Наш проект відрізнятиметься: підбором героїв, постановками номерів. Картинка буде іншою».  

 

Раніше Володимир Бородянський не підтверджував інформацію про купівлю «Танців з зірками».

 

Окрім «Танців з зірками», на телеринку в Каннах у квітні СТБ також придбав формати Idol та Biggest Loser.

 

 

 

 

Нагадаємо, «Танці з зірками» у 2006 році придбав канал «1+1» і випустив в ефір три сезони цього талант-шоу. Фінал третього сезону вийшов у грудні 2007 року, після чого «1+1» запустили танцювальне шоу «Танцюю для тебе», показавши також три сезони.

 

«Детектор медіа»

 

Фото  Асана Мітхатова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16321
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду